Sunt pensionat gr 2,am 24.90543,indice de corectie1,06,stagiu potential 9ani11luni,23 zile punctaj mediu anual o,71158,25ani,7 zile vechime pe cartea de munca. Fata de pensia actuala de 670 lei ,daca puteti sa faceti o estimare,cu cate procente ar fi pensia definitiva mai mare.Cu stima ,adi s.
Buna ziua,as vrea sa cumpar teren extravilan si nu stiu ce acte trebuie sa aiba vanza-torul,si cat dureaza formalitatile legate de transcriere.Daca ma puteti lamuri,as infiinta o exploatare agricola ca persoana fizica si nu stiu de ce documente am nevoie si daca dureaza mult pana le obtin.Va multumesc,cu stima adi s.
Buna ziua,am cumparator la casa dar neavand banii,vrea sa facem tranzactia prin intermediul bancii,respectiv credit imobiliar.As vrea sa stiu care sunt riscurile mele ,ca vanzator si cum se procedeaza,va multumesc,cu stima,adi s.
In oct 2012 am fost pensionat gr 3,initial am primit407,apoi din ianuarie 2013 am primit 423,iar asa cum v-am spus in oct 2013 am fost trecut la gr 2 .Problema este ca mi-e frica sa nu-mi reduca suma.Imi cer scuze fiind-ca nu am fost explicit.Nu am primit noua decizie .Va rog,linistiti-ma,oricum ar fi.Cu stima
Buna ziua ,am fost pensionat de boala in 2012,la 54 ani 1 lua 26 zile,vechimea 25 ani 7 zile nr puncte realizate 19,41624,punctal mediu o,55475,407 ron.In oct 2013 am fost trecut gr 2.As dori sa-mi spuneti daca voi primi o pensie micsorata sau va creste,nu am primit decizia nouadela Casa de pensii,va multumesc.