Am gasit acum in posta o comunicare de infiintare poprire din care nu prea inteleg nimic deoarece scrie ca se pune poprire pe sumele ce le datorez mie si ca am devenit tert poprit si am interdictia de a-mi plati mie suma de... pe care o declara poprit.e trecuta adresa mea si nu scrie numele firmei la care lucrez ca sa inteleg ca mi se pune poprire pe salar.
Am primit un "Act de urmarire necesar executarii silite" in care sunt instiintat sa fiu acasa in data de... pentru a participa la executare,conform legii.Ce inseamna asta? Mi se iau lucruri din casa? Mentionez ca locuiesc cu chirie,in casa am mobila,masina de spalat,frigider,aragaz,televizor,calculator care nu e pe numele meu si aer conditionat.Ce ar putea lua din cele enumerate?
Societatea la care lucrez a decis sa-mi opreasca treimea din salar,debitorului i s-a oprit deja treimea.Ce ar trebui sa fac pt a nu mi se mai opri si mie,codebitor.Mentionez ca nu au trecut cele 15 zile de la primirea popririi
Am primit pe societate in iulie 2013 o instiintare precum ca suntem actionati in instanta,deoarece nu am poprit o treime din salar unui angajat desi nu primisem nici o instiintare in acest sens.Am trimis o adresa executorului in care am precizat acest lucru si am cerut sa ni se trimita o instiintare si un nr. de cont in care sa viram banii.Nu am mai primit nici un raspuns,iar in decembrie am primit o instiintare de poprire catre mai multe banci pe numele societatii.Ce e de facut in acest caz?
Este legal sa se faca poprire pe salariile ambilor soti? Daca se retine o treime din salariul debitorului,de ce sa se retina si o treime din salariul codebitorului ei fiind o familie?