Am primit un "Act de urmarire necesar executarii silite" in care sunt instiintat sa fiu acasa in data de... pentru a participa la executare,conform legii.Ce inseamna asta? Mi se iau lucruri din casa? Mentionez ca locuiesc cu chirie,in casa am mobila,masina de spalat,frigider,aragaz,televizor,calculator care nu e pe numele meu si aer conditionat.Ce ar putea lua din cele enumerate?
Am gasit acum in posta o comunicare de infiintare poprire din care nu prea inteleg nimic deoarece scrie ca se pune poprire pe sumele ce le datorez mie si ca am devenit tert poprit si am interdictia de a-mi plati mie suma de... pe care o declara poprit.e trecuta adresa mea si nu scrie numele firmei la care lucrez ca sa inteleg ca mi se pune poprire pe salar.
F. urgent
vali2005
La executare silita la o banca pentru un credit de nevoi personale fara garantii şi daca apartamentul este ipotecat la alta banca, poate sa-mi ia obiecte din ... (vezi toată discuția)
Comodat
familistu
buna ziua
pot face contract de comodat intre mama si mine pe bunurile din casa de gen frigider, aragaz, masina de spalat, mobila. toate au fost cumparate de ... (vezi toată discuția)