avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate sorinanistor

Activitate sorinanistor

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie. Am dobandit un apartament prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. In momentul de fata, persoana care se folosea de uzufruct a decedat, iar acum ar trebui sa intru in posesia apartamentului in totalitate. Care ar fi urmatori pasi de urmat?
Am discutat cu el, si tot a amanat momentul... ma gandeam ca poate ar fi existat alta varianta inafara de a il da in judecata. Incercam atunci sa facem mai multe presiuni. Multumesc frumos pentru raspuns.

gi-jane2 a scris:

pai, ati vb cu el , de ce nu face asta ? E vb sa dea declaratie ca si-a primit toti banii si sa consimta la radierea ipotecii.
notificati-l si apoi va trebui sa il dati in judecata.

Buna ziua! Am luat un apartament in rate de la dezvoltator pe un termen de 3 ani. Apartamentul a fost achitat in termenul stabilit, insa dezvoltatorul nu a ridicat inca ipoteca de pe apartament. Exista vreun risc in privinta aceasta?
Buna ziua,
Doresc sa disponibilizez un angajat si sa desfiintez postul pe motiv ca nu pit sa il mai sustin financiar. Procedural in afara de al anunta si oferi preaviz mai trebuie sa fac ceva?
A doua intrebare este urmatoarea, pot sa modific contractul de munca al unui angajat, de la 6 ore la 8 ore fara ca acesta sa fie de acord? Daca nu doreste, cum pot sa ii desfac vontractul de mumca, deoarece programul va fi complet modificat, si nu am cum sa il mai tin pe timp partial.
Discuție Declaratie 392b
Am o intreprindere individuala, neplatitoare de tva pe cod caen comertul cu amanuntul in magazine specializate. Intrebarea este daca este necesar sa depun declaratia 392 B