avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie. Am dobandit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie. Am dobandit un apartament ...

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie. Am dobandit un apartament prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. In momentul de fata, persoana care se folosea de uzufruct a decedat, iar acum ar trebui sa intru in posesia apartamentului in totalitate. Care ar fi urmatori pasi de urmat?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:45, 25 Mai 2021
Prezentati la Biroul de Carte Funciară o copie legalizată dupa certificatul de deces și solicitați radierea clauzei de uzufruct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act succesiune casa Silviu S Silviu S Buna ziua! Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez, in cazul unui contract de vanzare-cumparare a unei case, cu clauza viagera, ca beneficiarii ... (vezi toată discuția)
Vânzare nuda proprietate bella86 bella86 Buna ziua, am un apartament optinut prin vanzare cumpărare cu clauza de întreținere între mine și bunicul meu, dar are și mama drept de uzufruct viager, ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru contact de vânzare cumpărare cu clauza Stef_74 Stef_74 Buna seara.Doi soți au făcut pe timpul vieții un contract de vânzare cumpărare pentru apartament,unui nepot,cu condiția să devină proprietar, după ... (vezi toată discuția)