si daca nu se declara in 300 e corecta inregistarea facturii in doua etape?
1. pretul netto si la tva scriem 0 si
2.tva-ul cu cont corespondent 462 sau 473?
Buna ziua,
am un caz deosebit in ceea ce priveste facturarea, in sensul ca am emis deja facturi din 05.01 si 12.01, iar acum un client (extern) imi cere sa-i emit factura 02.01 (nu am nr. de facturi pastrat) Cum as putea proceda?
multumesc
buna ziua,
am primit o factura pt. motorina de la o firma intracomunitara.Imi apare detaliat pe factura in ce tara s-a alimentat cat e valoare si TVA-ul corespunaztor. Cum fac eu inregistrarea in conditiile care eu imi voi recupera acest TVA si unde il declar in D300?
multumesc
Momentan au fost doar incepute negocierile pentru CCM, am depasit de curand nr. de salariati! ar trebui fiecare sofer sa-si faca cerere pentru acest lucru?
Buna ziua,
este posibil ca o firma de transport intrenational de marfa inregistrata in Romania sa plateasca soferilor diurnele in euro?
momentan plata se face in lei si este destul de dezavantajos atat pentru firma cat si pentru soferi.
va multumesc
buna ziua,
un cetatean strain care vrea sa-si infinteze un SRL in Romania este obligatoriu sa obtina rezidenta? dar numarul de idetificare fiscala?
multumesc
multumesc!
veniturile din activitati agricole sunt neimpozabile, dar presupun ca trebuie evidentiate in D329..nu? chiar daca au valoare mare, 30000 lei de exemplu
buna ziua,
in 2014 se depune declaratia 394B pentru pfa -activitati agricole?
iar referitor la anul 2013 doar pentru luna ianuarie se depune declaratia 200?
multumesc