multumesc! si daca eu ii operez incetare de azi?
Buna ziua,
Daca un salariat isi da demisia cu 03.01.19, cum procedez in revisal?
ii maresc intai salariul si apoi incetarea sau direct incetarea? Multumesc!
Buna ziua, este obligatoriu incheiere sau doar nrgocierea contractului colectiv de munca la intreprinderile cu peste 21 de salariati. Daca salariatii nu vor ccm e de ajuns sa avem semnaturi precum ca nu il vor sau.suntem obligati sa l incheiem? Multumesc
asa o sa fac, o sa le iau in calcul pt indemnizatie, multumesc frumos pt raspuns
o zi frumoasa!
buna ziua, as avea si eu o intrebare daca sunt salariata si am si venituri din asigurari si vreau ca pt indemnizatia de crestere a copilului sa declar doar veniturile din salariu, pot avea in continuare venituri din asigurari in timp ce iau si indemnizatie? multumesc,
o zi frumoasa!
multumesc mult pt sfat, o zi cat mai buna!
multumesc tuturor pt raspunsuri, eu tot sun la CASS si chiar la ANAF si nimeni nu-mi spune nimic concret si ma plimba de la un tel la altul sun peste tot aceleasi raspunsuri, anul trecut am fost la ei am depuns declaratia la sanatatate, chiar ma ajutat o d-na de acolo sa o completez dar au zis ca nu pot platii ca-mi mai trebuiesc niste acte..dupa ce am facut rost de ele si m-am dus sa platesc mi-au zis ca nu trebuie sa platesc nimic si ca nu trebuia nici sa depun declaratia.....ce sa cred? ma rog de ei cu bani.....imi este teama sa nu ma trezesc peste cativa ani cu amenda si penalitati ca nu am depus declaratia si ca nu am platit
PFI=PERSOANA FIZICA INDEPENDENTA
In afara de salariu sunt si coordonator la avon, si agent la o firma de asigurari, acolo sunt persoana PFI, nu stiu daca pana la urma trebuie sa platesc, Somaj, CAS, CASS, unii zic ca da altii ca nu, caut pe net raspuns nu gasesc nimic concret, la sanatate am fost anul trecut in august sa depun declaratia si sa platesc, mi-au primit declaratia dar nu am putut platii ca nu aveam adeverinta cu venitul pe 2006-2010, am facut rost si de aia cand m-am dus sa platesc mi-au zis ca nu trebuie sa platesc si sa depun nimic deoarece sunt salariata, daca nici angazatii lor nu stiu atunci pe cine sa intreb?
PFI -ul are aceleasi obligatii ca si PFA-ul?
buna ziua, cine ma poate lamuri si pe mine pana cand trebuie sa depundem declaratiile pt pfa, am sunat la fiecare institutie in parte iar agajatii de acolo nu au stiut ce sa-mi raspunda....la somaj de exeplu mi-a zis ca cele pe iulie trebuiau depuse pana pe 3sept......