avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters315461

Activitate ContSters315461

@Patrick
Nu sunt glumet, dar din ce am citit pe internet, Directia de Inmatriculari radiaza masina prin hotarare judecatoreasca doar daca sunt anexate si alte acte la dosar(certificat inmatriculare, placute, carte identitate). Eu asta am inteles, imi cer scuze daca gresesc.
Pai cum sa o radieze daca eu am toate actele in original ale masinii? Nu prea are cum, nu?
Iar numerele de inmatriculare, la fel, sunt la mine si nu am de gand sa i le dau sa imi radieze masina.
Bun, am inteles.
Dar eu nu am banii pentru a plati timbrul de mediu, deci nu am ce face in acest caz, nu?
Atunci inseamna ca pot sa nu respect aceasta hotarare fara sa am probleme? :)
Buna ziua.
In cazul in care nu respect o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care sunt obligat sa transcriu o masina cumparata pot raspunde penal? Daca da, care e legea care prevede asa ceva?
Multumesc.
Răspuns la discuția Radiere auto
Am inteles.
Practic, din cate inteleg eu aceasta hotarare judecatoreasca este totusi o obligatie pe care cumparatorul este nevoit sa o respecte. Asa sper cel putin :).
Multumesc mult!
Multumesc mult.
Trandafir te rog mult ajuta-ma putin: dupa ce eu am hotararea judecatoreasca, sa zicem ca eu castig. Ce fac mai departe?
Multumesc.
La Serviciul Inmatriculari mi s-a spus ca doar prin ordin judecatoresc pot scoate masina de pe numele meu de la Politie.
Răspuns la discuția Numere de inmatriculare
trandafir2 a scris:

Da se pot pastra numerele vechi (cu conditia sa locuiti in acelasi judet cu numerele vechi)
Da, locuiesc in acelasi judet. Multumesc!

Multumesc. Deci seria va fi alta.
O zi placuta!