avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate costel_57

Activitate costel_57

Buna ziua,
In cazul intoarcerii executarii silite se poate face de creditorul initial, dupa intrarcerea executarii , debitor, cerere de compensatie pentru stingerea datoriei ?
In ce faza a procesului ? In recurs ?
Răspuns la discuția Chitanta onorariu avocat
Buna ziua,
Nu am contract cu avocatul, chitanta a luat-o inapoi,la proces ( am fost si eu) mi-am dat seama ca nu studiase dosarul. As vrea sa-l schimb,
cum procedez ? Cazul s-a mutat la Tribunalul Bucuresti ,,,,,,,,,,,
Răspuns la discuția Chitanta onorariu avocat
Buna ziua,
Eu nu am inteles de ce avocatul tine mortis sa-i dau chitanta in original.... eu ce dovada am daca nu vine la proces ? Nu am copie dupa imputernicire, nu mi-a facut nici un contract
De fapt mi-e indiferent, bine sa fie !
Buna ziua,
Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ?
Nu am semnat contract ci doar o imputernicire
Răspuns la discuția Executare silita
Buna seara,
Eu va multumesc pentru intelegere
Ma scuzati ca va intreb : este vorba de vechiul cod de procedura civila ?
Dosarul se judeca dupa cod. p.c aflat in vigoare la data de 15. 02 2009 cand a inceput ex. silita.
In sentinta jud sect 1 se specifica :instanta de executare este judecatoria in circumscriptia careia se face executarea. Cum debitorul AVAS are conturi la mai multe trezoreriii nu este vorba de competenta executorului ci de faptul ca asa cum am specificat, in poprire este trecuta Trez. Muniipiului Buc iar banii i-am luat de la Trez. sect 1unde a fost transferat dosarul de executare. Nu stiu pe ce baza.....
Cu sima si multumiri MS
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc pentru raspuns !
Executarea silita a inceput in 16 februarie 2009 si nu a necesitat incuvintarea instantei ( OUG 42/2009 a fost publicat in M.O in 15/5/2009/.
Judecatoria sect 1 respinge contestatia la executare.facuta de debitor.....irevocabil.....prima faza
Executorul judecatoresc este competent să efectueze acte de executare silită în circumscripţia Curții de Apel Bucureşti
A urmat un alt dosar de contestatie la executare ! Judecatoria sect 1 declina din oficiu competenta teritoriala....pentr sect 4 ...declina pt sect 2.
Poprirea a fost institutita la tert Trezoreria Municipilui Buc (sect 4) dar nu stiu din ce motive banii au fost luati de la Trezoreria sect 1(cu sediul in sect 2)
In dosarul de executare exista cererea de indisponibilizare a sumei, la Trezoreria Municipiului Bucurestidar dar si o nota prin care D.G. a Finantelor publice a municipiului Buc-serviciul decontari trimite dosarul la Trezoreria sect 1.
Procesul este la jud sect 2.
Banii i-am luat in 2010.
Cu stima,
SC
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect 1
Buna ziua,
Un an de zile nu am avut un loc de munca ( nu am platit contributia medicala).
Acum am obtinut un loc de munca si imi trebuie adeverinta medicala.
Cine mi-o da ?
Multumesc,
S.C
incepand cu 4 iunie 2009 s-a modificat art 373,.......ma incadrez in al doilea proces.
Executarea silita s-a desfasurat in doua etape .
Primul proces la jud sect1 castigat -proces si recurs-- respinge contestatia la exe. ( nu era obligativitatea incuvintarii)....iau banii.
Al doilea proces contestatie la exec la jud sect 1( apare modif art 373).
AVAS in oct 2009 cere incheierea de incuvinta si bla bla bla.....altele care sa-ti distraga atentia de la problema principala: Incuvintare de la jud sect 4 acolo unde isi are domiciliul tertul poprit ( In acte tertul poprit este Dir. Trezoreriei si Contabilitate publica cu domiciliul in sert 4 ( stati linistiti executorul judecatoresc vegheaza........sa dai banii inapoi la AVAS )
Jud sect.1 acolo unde am avut primul proces declina competenta teritoriala pentru jud.
sect 4.
ATENTIE!!!!!! aici aveam posibilitare de recurs. Am crezut ca este acceasi situatie ca in primul dosar...dar m-am inselat eu trebuia sa fac recurs (creditorul)
Doamne suntem prea saraci sa ne permitem un avocat.......!!!!!
Dareu va sfatuies sa nu incepeti nimic fara avocat !!!
jud. sector 4 ma trimire la jud sect 2.
Dupa 4 zile de cautari pe net am inteles de ce sunt plimbata prin toate judecatoriile ( lipsesc jud sect3. si 5 )
Am luat banii de la Trez.sect1 cu domiciliul in s2, si nu de la Trez Munic. Bucuresti cu domiciliul in sect.s4
Am proces in martie la jud sect2..... credeti ca mai pot face ceva/??????
Astept un raspuns urgent .
Avocatii la care am apelat cer 500lei pt o reprezenrare dar ei vor acesti bani fara sa-ti spuna daca ai castig de cauza sau nu.
Cu multumiri C.S
Daca vreti sa stiti de ce executorul a facut intentionat greseli va voi spune intr-o alta postare

Buna ziua
sunt in aceasi situatie.
Ce ati facut ?