dragupfa a scris:
ITM este obligat de lege sa trimita un exemplar al dosarului de cercetare la procuratura. Dar lamuriti-ne:
-ITM a mai facut deja o cercetare? pentru ca initial ati spus ca cercetarea initiala s-a facut de catre o comisie a angajatorului
-procuratura a deschis un dosat de cercetare penala la sesizarea dumneavoastra ?
-nu itm nu a mai facut o cercetare,aceasta este prima,cealalta cercetare a fost facuta de firma si trimisa la itm pt avizare doar
-dosarul penal a fost intocmit de politia din localitatea unde s-a petrecut accidentul dar abia dupa 5 luni de la eveniment mi-a luat si mie declaratie.....eu eram in medical atunci....acum de o saptamana mi s-a dat decizie de incadrare in gradul 2 invaliditate.....si am inteles ca dosarul a ajuns la parchet.(cel de la politie)...iar cei de la itm au venit la mine acum 2 zile pt ca am depus la ei aceasta decizie de la medicul expert....si am inteles ca trebuie sa se redeschida ancheta.....dar inteleg ca si acest dosar va ajunge tot la parchet.....sper doar ca procurorul sa nu dispuna nup pana cand nu primeste si rezultatul cercetarii celor de la itm....poate acolo nu voi fi doar eu invinovatita si practic poate cei vinovati vor fi macar amendati pt.neglijenta de care au dat dovada...