avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate lucamihai09

Activitate lucamihai09

Discuție TAXA AUTO
buna ziua am o hotarare judecatoreasca executori din urma cu 4 ani prin care mi se da castig de cauza si trebuie sa primesc taxa auto inapoi. la anaf dupa aproape 1 an mi sa dat o decizie de restituire prin care mi se spune ca in fiecare an in luna aprilie trebuie sa primesc o trans de bani. anul acesta nu am primit nimic daca am intrebat la anaf mi sa spus ca nu au bani ca is la mediu , am sunat la mediu care au spus ca nu au baza legala de restituire si nu se stie cand va fi. intrebarea mea este ce sa fac . m am gandit sa merg la un executor judecatoresc si sa pun in aplicare hotararea judecatoreasca. am vreo sansa sau ce alta cale sa urmez?
am castigat procesul dar de la Finante am primit raspunsul ca momentan sunt blocate restituirile de bani si de la 1 martie toti bani castigati in instanta vor fi inapoiati in decurs de 5 ani . vor fi facute tabele de la bucuresti cu data de plata a ratei anuale.
nu este normal deoarece am platit in 2008 si voi recupera bani abia in 2019. daca eu nu platesc impozitul sau ceva statul ma executa
ce cale as putea urma sa imi recuper bani deoarece este o hotarare definitiva si executabila.
este discriminare deoarece pana la 1 martie sau dat bani si noi sa nu ii luam
buna ziua am castigat un proces pentru recuperarea taxei auto si surpriza la Directia finantelor mi sa spus ca sunt blocate momentan restituirile de bani si cand se vor debloca aceste restituiri se vor face pe decursul a cinci ani pe baza unui grafic facut de la bucuresti.
am platit in 2008 bani am catigat in 2014 dupa un proces de peste 2 ani si aflu ca primesc bani pe ran pana in 2019 deci de cand am platit si pana la recupera suma vor trece 11 ani.
enervan este ca pana la 1 martie sau restituit toti bani.
as dori sa stiu unde sa apelez sa recuper bani pentru ca iam dat intr-o singura transa si acuma cu ce ma aleg dupa 5 ani cu nimic.
SE POATE FACE EXECUTAREA DIRECTIEI FINANTELOR SAU CUM SA PROCEDEZIN CONTINUARE
nu orice hotarare judecatoreasca este si EXECUTORIE sau cand vine vorba de stat nu mai conteaza, oricum statul daca nu platesc 100 lei impozit ma executa
vreau sa inaintez o plangere la CEDO cum pot face acest lucru
daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator
cel mai sigur incepe actiunea in instanta si apoi schimba proprietarul. oricum pana la terminarea procesului masina se poate inmatricula pe altcineva fara a se plati taxa deoarece ti se da de la finante hartie cum ca nu ai recuperat taxa.
inca ceva doar pe numele tau se poate da in judecata deoarece tu ai platit taxa
buna ziua am si eu un proces pentru recuperarea taxei auto este la curtea de apel peste cateva zile. as dori sa stiu daca este adevarata stirea ca bani castigati in instanta vor fi dati inapoi in descursul a cinci ani cate 20% pe an. nu este normal deoarece am platit o singura data toti bani si daca nu ii plateam in 30 de zile de la calculul taxei mi se aplicau majorari.
unde pot actiona statul in judecata deoarece este o incalcare a unei decizii judecatoresti.
va multumesc si astept raspuns