Buna ziua,
Caut un avocat in drept penal pentru contestarea la executare si anulare MEPI.
Cat costa total onorariu si timp pana la obtinerea sentintei definitive>
multumesc.
Att. robert
Buna,
am fost condamnat la 5 ani se inchisoare art. 215 sentinta definitiva Inalata curte de casatie pe 21 /09/2005. Pe 20/092015 sau implinit prescriptia de10 ani (5+5).
Ma aflu in strainatate , au trecut 5 luni si nu am primit nici un doc de anulare MEPI.
am avut 2 condamnari care s-au prescris in 2011 unde am fost notificat ca au intervenit prescriptia,.
Intrebarea mea este daca procesul de contestatie si anulare MEPI se face din oficiu ?
multumesc mult.X-(X-(X-(X-(
Dacâ nu ai facut nimic ilegal pentru obtinerea imprumutului ( furnizar informatii false in solicitor imprumut, uz de fals, etc), la pucarie nu te duci.
Totul esge civil si cum suntem alineati cu legislatia EU este posibil sa te urmareasca 3ani pana se presrie datoria pt Romania si o sa te puna en central de risn pe o duata de 7 ani.
Asa ca ese mai bine sa nu ai nimic pe numele tau.
Noroc si bafta.
Eu am luat 250000$ imprumuturi cu garantii false si s-au prescris inclus cele de la circa financiara in 5 ani.
Stimate Dl. Avocat,nReferitor inca odata despre precrierea urmaririi penale:nAici este extras de hota
oby am primit de la MINISTERUL PUbLIC. PARCHETUL DE PE LINGA. JUDECATORIA SECTOR. 4 BUCURESTI NR. 3085 Registrul de evidenta a Operatorului de date cu caracter Personal. Dosar Nr.11.163/P/2010. Data 14.02.2014. ORDONANTA. 31 01 2014. ProcurorVASILE AMALIA urmarirea penala a fost dispusa prin rezolutia la data de 4.12.2000 privind pe tine si pe Chirvasuta (contabil). Aici scrie de disjungerea cu DEVA poti sa te uiti pe calculator (internet) daca nu sa-mi scri cum pot sa-ti trimit o copie. Eu nu cred ca ar mai exsta alt dosar
Aceasta notificare pe care am primit-o la ultimul domiciliu in Romania zice ca se dijunge cauza , se trimite dosarul la circa 14 de politie pentru a se continua cercetarile penale art.215,
ali. 2,3,4 cod penal.
Nu inteleg cum poate continua cand fapta este din iunie 2000 iar urmarirea penala a inceput la data de 04.12.2000.
Va rog daca pute-ti sa-mi aclarati aceasta situatie?!
Vreau sa aflu daca o persoan poate fi judecata in lipsa, o persoana care niciodata a dat o declaratie si nici nu a fost insttintat in scris de instanta, etc.
Multumesc.=D>
În anul 1999-2000 am savârsit un concurs de infractiuni, inselaciune, cecuri fara acoperire, inselaciune in conventii etc.
În 20 de Iunie 2000 am parasit Romania si in prezent sunt in strainatate.
Am citit in codul penal anterior ca urmarirea penala se prescrie in 8 ani , iar speciala in 12 ani.
Astazi 18 de martie aproape 14 ani de la ultima inactiune toate aceste infractiuni au implinit prescriptia special de acord cu codul penal de la data infractiunii?!
Va rog sa-mi aclarati daca mai pot fi urmarit penal?.
Multumesc.