avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Dedita

Activitate Dedita

Da,este un partid politic.
Da,are contract cu CNAS
Da,am CIM pe o perioada nedeterminata
Da,m-a interesat,dar nu am rezolvat nimic in acesti doi ani,dar nu este tardiv.
Multumesc ! Cum as putea sa imi recuperez banii pe concediile pre si postnatale? Tot actionand in instanta ? Pana ma angajez in alta parte raman neasigurata? Imi pot achita singura contributia de sanatate?
Buna ziua ! Am nascut pe 24 aprilie 2014 si am optat pentru CCC 2 ani de zile.
Cu mai mult de 30 de zile de termenul de reintoarcere la munca,25 martie 2016,vineri,am depus la angajator cererea de reincepere a activitatii.Mentionez ca nu am primit absolut nici un raspuns.
Vineri,pe 25 martie,anul curent,m-am reintors la munca.
In urma discutiilor cu o persoana de decizie....surpriza....mi s-a spus ca,fiind angajata unui partid politic,pe fuctia de asistent manager,a fuzionat un partid cu alt partid si au un nou CUI si nu ma pot reprimi deoarece nu cred ca au nevoie si isi permit financiar.In acesti doi azi de zile nu am primit nici o adresa in care sa fiu anuntata de fuzionare,etc.Luni cica imi dau un raspuns oficial,dar am observat ca ar refuza si trimiterea mea in somaj.
Mai mentionez si ca nu mi-au fost platite concediile pre si postnatale.
Intentionez sa fac sesizare la ITM.
Va rog enorm sa imi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie.
Multumesc din suflet !
Are continuitate profesionala in cele 12 luni anterioare nasterii copilului.
Am inteles ca sotul poate depune o cerere prin care renunta la CCC.In acest caz cum se procedeaza? Cand reiau activitatea?
Buna ziua !
Am nascut pe data de 24 aprilie 2014 si am optat pentru CCC 2 ani de zile.
Va rog mult sa imi spuneti data exacta la care trebuie sa reincep munca.
Cu cat timp inainte de finalizarea CCC-ului trebuie sa fac cererea de reincadrare la firma angajatoare?
Multumesc !
Răspuns la discuția Incetare concediu crestere copil
Multumesc mult !
Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca tatal ca sa beneficieze de indemnizatia pentru CCC ?
Daca sotul meu nu doreste sa-si ia concediu acea ultima luna din cei 2 ani eu cand trebuie sa ma intorc la job?
Buna ziua !
Am nascut pe data de 24 aprilie 2014 si am optat pentru CCC de 2 ani.
Rugamintea mea este sa imi spuneti data la care trebuie sa reincep munca.
Firma angajotoare este obligata sa ma reprimeasca sau ma pot astepta la vreo surpriza?
Multumesc anticipat !
Va multumesc frumos !!!!!!!!
Se poate intra in CCC imediat dupa nasterea copilului sau este obligatoriu sa finalizezi cele 42 de zile de concediu post natal?