avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate v51

Activitate v51

Răspuns la discuția Mostenire
Buna Ziua!cine ma poate indruma tot in legatura cu mostenirea dupa bunicii mei,deci in arhivele primariei respectiv registre agriciole nu fi9gureaza bunicii mei cu casa de locuit de nici un fel,ca au vindut,au ipotecat etc...practic nu au avut locuinta dar nici un act de vinzare-cumparare ,testament nu ezista la fel si cu suprafetele agricole au fost declarate la colectivizare de unchiul meu si tot el a devenit propietar dupa revolutie.Unde as putea gasi actele casei de locuit acum am ambele certificate de deces ale bunicilor,ce stiu este ca ei prin anii 1919 au cumparat un teren pe care si-au construit casa dar nici asta nu apare.Cu respect va rog sa m-a invatati ce pot face.Arhivele nationale detin astfel de documente? Multumesc pt intelegere!
Buna Ziua! as dori sa stiu cum sa procedez in cazul in care mi-am gasit un loc de munca ,cu contract de munca sa renunt la pensia de invaliditate? Ce proceduri trebuie sa urmez ca totul sa fie legal.Prezentarea mea la Casa de pensii...Comisia de expertiza..Va multumesc mult!
Cum pot formula o cerere de chemare in judecata pentru insulta si calomnie si cit se timbreaza(valoare taxa de timbru,timbru judiciar valoare) Va multumesc! ART, 205,ART 206)
Multumesc mult pentru sfaturile primite!
Eu vreau sa schimb mediatorul din motive obiective,mediatorul angajat de partea adversa.Va multumesc!(sunt obligat sa raspund invitatiei?)
Buna Ziua! se poate schimba mediatorul din motive obiective?,Ce se intimpla prin neprezentarea la mediator?, Cum se poate introduce cerere chemare in judecata pt.insulta? Va multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc mult! Asa s-a procedat.Dovada faptul ca pe titlu de propietate priviind suprafate extravilan singur mostenitor unchiul meu...mama nu se regaseste ca mostenitoare..Cei care l-au eliberat banuiesc ca nu au stiut de existenta ei?! Titlu de propietate a fost eliberat dupa decesul bunicii cu numele bunicii titulr si mostenitor unchiul meu .O seara buna,inca o data Va multumesc!
Discuție Mostenire
Buna Seara!,revin la discutia cu mostenirea ramasa dupa urma bunicii...Nu ma poate ajuta nimeni ce pot face in situatia prezentata pe forum? Daca merg la un avocat asa cum am fost sfatuit cu ce acte? nu am decit un certificat de deces in rest toate ce or mai fi sunt la ''cumparator'' (varul meu) Nu mi se pare legal sau poate gresesc necunoscind legile in vigoare sa se elibereze un titlu de propietate cu un singur mostenitor cind de fapt erau doi (bunica a avut doi copii ,unchiul meu si mama) iar casa vinduta de unchiul meu era casa parinteasca construita de bunici.Intradevar unchiul meu a locuit dintotdeauna acolo mama numai pina la 19 ani cind s-a casatorit.Putea deveni unchiul meu propietar numai ca a locuit in acel imobil?Asta e intrebarea?Dar in acelasi imobil a locuit si bunicii mei ei au construit casa...Va rog poate ma puteti face sa inteleg...Va multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire...
Buna Ziua!,Mama nici nu a fost invitata in vreun fel sa renunte sau sa accepte titlul emis de primarie se referea strict mostenitor unic unchiul meu mama nu figura si nu figureaza ca maostenitoare .Aici cred ca e problema primariei..Nu stiu cum putea elibera un titlu de propietate numai unui fiu cind ei erau doi...asa figureza unchiul meu unic mostenitor...In cazul acesta ce se poate face?El(uchiul meu) a facut actul de vinzare-cumparare dupa decesul bunicii si noi am aflat ca varul meu are act vinzare-cumparare acum la decesul unchiului...
Răspuns la discuția Mostenire...
Buna Seara! Bunica nu i-a vindut unchiului meu exista un astfek de act la primarie dar el a locuit din totdeauna acolo iar dupa revolutie si-a scos titlu de propietate era inregistrat la rol in registru agricol singur mostenitor nu a mai facut referinta la mama mea.Bunica a avut doi copii mama mea si unchiul meu (mama in viata).Si pe alt tiltlu de propietate cel referitor la teren agricol nu figureaza ca mostenitoare mama decit unchiul meu!!!!Ce s-ar putea face in acest caz?