avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate alinamandresi

Activitate alinamandresi

cum fac sa reclam un act fals cu inscrisuri in fals depus intr-un proces impotriva mea de executare silita.
eu deja am cerut in instanta cercetarea acestui act depus de avocat si facut de executorul judecatoresc , ba chiar am scris in intampinare ca denunt acest act conform art 304 cpc L 1342010 dar surpriza ....judecatoarea de la Buftea a ignorat total cererea mea si a luat de bun actul . in motivarea sentintei a cautat o cale prin care sa-mi dea castig de cauza dar sa evite acel act si cercetarea lui.
am facut sesizare la inspectia judiciara si cei de acolo s-au ferit sa zica ceva despre acest act dar au zis ca exista un oug care spune ca daca sentinta este in favoarea mea nu mai conteaza acel act.
cu acel act declarat nul sau fals eu obtineam prescrierea datoriei , asa judecatoarea mi-a dat castig de cauza in prima instanta pe motiv ca nu mi s-au comunicat actele de cesiune, motiv pe care eu nu l-am adus in discutie si nu l-am cerut in acel proces.
ideea este ca s-a facut apel si probabil ca in apel vor intoarce decizia din prima instanta.
am facut si o plangere penala la parchet, dar dosarul nu se misca deloc.
UNDE MA MAI POT ADRESA cu acest act fals sau acest act cu inscrisuri in fals care l-am dovedit si-l pot dovedi oricand doar din actele care sunt la dosarul de executare silita ?
buna ziua.
daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era un titlu executoriu pt secapital sa iar in 2017 s-a cesionat de la secapital la investcapital ltd datoria, .
investcapital a obtinut in 2021 alt titlu executoriu cu alt judecator executoresc, dar eu in 2018 am fost executat de primul executor printr-un act dubios (adica incepea cu titlu executoriu pt investcapital si se termina cu secapital) trimis la casa pensiilor.
acesta m-a executat aiurea pt secapital desi nu mai avea dreptul fiindca atunci cand cesionezi datoria nu transmiti si titlul executoriu.

intrebarea este urmatoarea : pt a-mi recupera banii (vreo 6500 lei) trebuie sa fac o cerere de intoarcere a executarii standard (model just.ro) sau fac o alta actiune la judecatorie ?
Multumesc anticipat celor care imi raspund.
buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este posibil sa primesc acasa instiintare cu suma care trebuie sa o platesc pt taxa de timbru la contestatie executare silita. adica pana pe 28.02 2022 este posibil sa vina vreo instiintare ?
pe site-ul just.ro apare asa:
Şedinţe
24.03.2022
Ora estimata: 08:30
Complet: C 22
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:

28.02.2022
Complet: C 22 c.c. am .pr.
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

10.02.2022
Complet: C 22 C.C.
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 28.02.2022. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 10.02.2022.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 10.02.2022

am cerut ajutor pulblic pt taxa de timbru.
ideea este ca de la buftea se primesc scrisorile in asa fel incat sa nu rezolvi problema la timp, astfel sunt nevoita sa urmaresc tot ce scrie pe site si poate cu ajutorul dvs sa ma lamuresc de unele chestiuni.
multumesc.
Sunt Alina in anul 2006 am facut o rata cu B.I , nu mi s-a eliberat contractul cand am obtinut obiectul cumparat. Cand am semnat contractul mi s-a spus ca trebuie sa obtin un card pentru a putea plati rata.Rata a fost achitata din anul 2011. In decembrie 2012 am intrat in posesia unui asa zis contract scris cu litere foarte mici . EFG solicita intre 2500-4500lei pentru o descoperire de card {eu am retras in jur de 650 lei }.EFG au obtinut o sentinta de executare silita. Mai sunt persoane in situatia mea? Daca au obtinut sentite favorabile pentru comisioanele abuzive si felul cum au inselat cetatenii pentru a obtine aceste contracte? Daca aveti hotarari prin care ati castigat impotriva celor de la efg retail va rog sa imi trimiteti si mie pt a ma ajuta in procesul care urmeaza sa il am cu ei