avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua. daca am fost executat nelegal adica : in ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua. daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era ...

buna ziua.
daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era un titlu executoriu pt secapital sa iar in 2017 s-a cesionat de la secapital la investcapital ltd datoria, .
investcapital a obtinut in 2021 alt titlu executoriu cu alt judecator executoresc, dar eu in 2018 am fost executat de primul executor printr-un act dubios (adica incepea cu titlu executoriu pt investcapital si se termina cu secapital) trimis la casa pensiilor.
acesta m-a executat aiurea pt secapital desi nu mai avea dreptul fiindca atunci cand cesionezi datoria nu transmiti si titlul executoriu.

intrebarea este urmatoarea : pt a-mi recupera banii (vreo 6500 lei) trebuie sa fac o cerere de intoarcere a executarii standard (model just.ro) sau fac o alta actiune la judecatorie ?
Multumesc anticipat celor care imi raspund.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:03, 23 Ianuarie 2023
Daca la data inceperii executarii silite prezente, deja achitaseti debitul printr-o executare silita anterioara creditorului de la acea vreme, trebuie sa faceti contestatie la executare in prezenta executare, in 15 zile de la comunicarea primelor acte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, revin cu o întrebare la o executare silită a unui ... andreiusk andreiusk Bună ziua, revin cu o întrebare la o executare silită a unui credit de nevoi personale din 2007, nu am plătit ratele și hn executor judecătoresc a ... (vezi toată discuția)