buna ziua.
daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era un titlu executoriu pt secapital sa iar in 2017 s-a cesionat de la secapital la investcapital ltd datoria, .
investcapital a obtinut in 2021 alt titlu executoriu cu alt judecator executoresc, dar eu in 2018 am fost executat de primul executor printr-un act dubios (adica incepea cu titlu executoriu pt investcapital si se termina cu secapital) trimis la casa pensiilor.
acesta m-a executat aiurea pt secapital desi nu mai avea dreptul fiindca atunci cand cesionezi datoria nu transmiti si titlul executoriu.
intrebarea este urmatoarea : pt a-mi recupera banii (vreo 6500 lei) trebuie sa fac o cerere de intoarcere a executarii standard (model just.ro) sau fac o alta actiune la judecatorie ?
Multumesc anticipat celor care imi raspund.
Daca la data inceperii executarii silite prezente, deja achitaseti debitul printr-o executare silita anterioara creditorului de la acea vreme, trebuie sa faceti contestatie la executare in prezenta executare, in 15 zile de la comunicarea primelor acte de executare.
Cesiune credit
biancca
Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)