Am avut o firma care e in faliment este scos la licitatie sediul firmei compus din 4 camere dar doar 2 au fost trecute in cf.Eu mi-am vandut apartamentul personal sa acopar datoriile firmei.Daca sediul e vandut la 2 camere nu o sa-mi pot recupera banii imprumutati firmei.
Cei de la insolventa/faliment pot face vanzarea pe 2 camere?
Ce solutie as putea gasi sa nu pierd totul?
Am cumparat o cladire cu mansarda dar nu a fost intabulata de fostii proprietari acum este sediu de firma si e scos la licitatie anuntand ca vand 2 camere asa cum e trecut in extras cf dar in realitate existand 4 camere. Este legal?
Cum se poate intra in legalitate fara costuri mari sau sa demolez mansarda?
Au trecut mai bine de 2 ani de cand am fost sfatuita sa declar insolventa firmei din care faceam parte. Am cumparat in 2005 un sediu cu mansarda dar nu a fost intabulata. Am renovato, imbunatatito fara autorizatie de constructie sau certificat de urbanism. Nu am prelungit cele avute de fostul proprietar.
Firma care scoate la licitatie a facut anunt ca vinde 2 camere si dependinte cand in realitate sunt 4 camere cu cele de la mansarda. Este legal? Cum as putea intra in legalitate fara costuri prea mari daca la primarie a fost declarata pentru impozitare.
Se platesc amenzi in cazul acesta si cine le suporta?
As putea sa demolez mansarda si sa ramana 2 camere?