avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaStana

Activitate AdrianaStana

Am avut o firma care e in faliment este scos la licitatie sediul firmei compus din 4 camere dar doar 2 au fost trecute in cf.Eu mi-am vandut apartamentul personal sa acopar datoriile firmei.Daca sediul e vandut la 2 camere nu o sa-mi pot recupera banii imprumutati firmei.
Cei de la insolventa/faliment pot face vanzarea pe 2 camere?
Ce solutie as putea gasi sa nu pierd totul?
Ce drepturi are presedintele comitetului creditorilor?
Răspuns la discuția Mansardare neautorizata
Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Mansardare neautorizata
Au fost italieni nu-i mai gasesc.
Am cumparat o cladire cu mansarda dar nu a fost intabulata de fostii proprietari acum este sediu de firma si e scos la licitatie anuntand ca vand 2 camere asa cum e trecut in extras cf dar in realitate existand 4 camere. Este legal?
Cum se poate intra in legalitate fara costuri mari sau sa demolez mansarda?
Au trecut mai bine de 2 ani de cand am fost sfatuita sa declar insolventa firmei din care faceam parte. Am cumparat in 2005 un sediu cu mansarda dar nu a fost intabulata. Am renovato, imbunatatito fara autorizatie de constructie sau certificat de urbanism. Nu am prelungit cele avute de fostul proprietar.
Firma care scoate la licitatie a facut anunt ca vinde 2 camere si dependinte cand in realitate sunt 4 camere cu cele de la mansarda. Este legal? Cum as putea intra in legalitate fara costuri prea mari daca la primarie a fost declarata pentru impozitare.
Se platesc amenzi in cazul acesta si cine le suporta?
As putea sa demolez mansarda si sa ramana 2 camere?