avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate liviu2379

Activitate liviu2379

Buna ziua, sunt inregistrat doar la anaf, (mediator) am subinchiriat o parte din spatiu unde am sediul, cu contract de inchiriere inregistrat la anaf, intrebarea este cum incases banii? Pot sa scriu factura daca nu sunt autorizat pt. asa ceva, sau dau doar chitanta?
Multumesc
Buna ziua, ce se anexeaza la bilant simplificat?
Daca bine stiu note explicative nu mai trebuie, doar declaratie administrator si declaratie scrisa a persoanei cine intocneste bilantul. Mai trebuie ceva?

Multumesc,
Buna ziua, daca administratorul unei srl (asociat unic) are contract de mandat, in care se stabileste o idemnizatie de 500 de lei, se plateste cas? Daca da, se incheie contract cu casa? Daca bine stiu venitul se declara in D 112? Contractul de mandat se inregistreza undeva?
Răspuns la discuția Completare D 392B
Imi cer scuze dar nu avet dreptate, D 392B este declaratie informativa privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii si achizitiile efectuate in anul....intrebarile raman.
Buna ziua, nu stiu daca am completat corect D 392B. 1 Se trece CAS, CASS si impozitul in D 392B? 2 Dar biletele de calatorie?
Multimesc.
Discuție Subinchiriere
Buna ziua, sunt o II cu cod caen 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, pot sa subinchiriez o parte din spatiu fara sa am cod caen pentru activitatea respectiva 6820 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing?
Multumesc.

Răspuns la discuția Retragere numerar
este deductibil si in cazul in care retragerea a fost pentru nevoi personale?
Buna ziua, retragere numerar de la banca, cont pfa, se trece in rjip? Comision pentru retragere este deductibil?
Multumesc.