Buna ziua,
Vreau sa stiu daca ar putea unul din parinti, sau ambii sa imputerniceasca unul din copiii spre vanzare apartamentului, in cazul in care sunt divortati si nu au facut partajul. Ambii locuiesc in Italia.
Inca ceva, este necesara / obligatorie pentru vanzarea apartamentului intabularea si fisa cadastrala?
Multumesc anticipat
Buna ziua, parintii mei au un apartament in care nu mai locuieste nimeni de 6 ani, sunt foarte mari datorii la asociatie- 30.000 ron-acum am fost chemati la mediere ca sa nu ajungem in instanta, sa nu ne dea in judecata. Problema este ca medierea costa 150 ron sedinta, nu imi permit sa merg, si as vrea sa stiu daca in cazul asta s-ar putea aplica prescriptia datoriilor si daca legea cu privinta la stergerea penalitatilor se mai aplica. Ce credeti ca ar fi mai bine: sa vorbim la asociatie sa ne vindem apartamentul si sa platim asociatia- cu preluare de datorii, sau sa ne judecam? parintii mei sunt plecati in strainatate, as vrea sa stiu ce as putea sa fac eu deocamdata, sa nu vina inca parintii. Multumesc anticipat