avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate udrea.constantin

Activitate udrea.constantin

Răspuns la discuția Dovada rezervare societate - SRL
va rog, un răspuns ...
Buna ziua,
va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele necesare înmatriculări srl-ului . ONRC im amana dosarul pe motiv: Denumirea societății nu prezinta elemente de distinctivitate fata de alte denumiri ale profesioniștilor inregistrate anterior - art. 39 OMJ 2594/C/2008". menționez ca rezevarea denumirii am facut-o online-urmare am primit dovada cu semnătura electronica. ce este de facut? sa înțeleg ca serviciul online nu este valabil.
Art. 17 alin 5 Codul muncii spune (5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual de muncă impune încheierea unui act adiţional la contract, anterior producerii modificării, cu excepţia situaţiilor în care o asemenea modificare este prevăzută în mod expres de lege sau în contractul colectiv de muncă aplicabil. " impune incheierea unui act aditional, dar transmiterea in revisal cf hg 500/2011?
se aplica contractelor nou incheiate ?
multumesc!
toate datele mele.
Buna ziua,
am fost sancționat cu amenda in calitate de administrator al unei societăți comerciale al căreia administrator nu sunt. m-am trezit cu procesul verbal acasă prin posta încheiat in lipsa. menționez ca nu am fost niciodată salariatul acelei firme. pot solicita daune polițistului ca s-a folosit de numele meu pentru a facilita firma respectiva de sancțiune?pot invoca excepție - pentru ca nu am nicio calitate in firma respectiva.mulțumesc anticipat!
Buna dimineata,
am depus garantia de buna conduita in original la Consiliu si nu la autoritatea contractanta. CNSC judeca dosarul, il poate respinge ca nu a fost depusa la autoritatea contractanta?
multumesc anticipat?
va rog, cum aplic formula:
Va=Vo x Ca
unde:
Va - valoarea ajustata a salariului
Vo - valoarea salariului cuprins in oferta
Ca - coeficientul de actualizare: Ca = Sma/Smo
Sma - valoarea salariului minim brut pe economie la data angajării
Smo - valoarea salariului minim brut pe economie la data prezentării ofertei.

mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Valabilitate oferta
cat actiunea se afla in recurs, AC nu poate semna atribuirea cu nici un operator economic. mai mult valabilitatea oefertei este expirata. cum semneaza atribuirea in conditiile in care actiunea este in recurs si valabilitatea ofertei este expirata?
Buna dimineata,
In urma unei procedurii de achizitie am depus contestatie, iar autoritatea contractanta a suspendat procedura fara a solicita prelungirea valabilitatii ofertelor. valabilitatea ofertei a expirat, autoritatea contractanta nu a solicitat prelungirea ofertei. am depus o adresa prin care i-am informat de expirarea valabilitatii ofertelor, dar nu am primit nici un raspuns, respectiv solicitare de prelungire a ofetei.dosarul se afla inca la tribunal in recurs (incA PE ROL). autoritatea contractanta mai poate continua procedura cu ofertantul declarat castigator in conditiile in care valabilitatea ofertei este expirata?
buna ziua,
va rog, administratorul firmei de paza se avizeaza inainte de depunerea actelor la Registrul Comertului sau dupa?
multumesc anticipat!