avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate simimario

Activitate simimario

asa o fi nu va contrazic poate ma insel eu mersi pentru raspuns
eu cred ca primeste mai mult ca sigur
cum calculez ce pensie mi se cuvine am invaliditate gradu 2 am inteles ca daca nu muncesti tot primesti 350 iar eu am 16 ani de munca si mia venit pensia de 352 cum o calculeaza nu inteleg
buna ziua am depus dosaru de pensionare invlid gradu 2 pe data de 5 martie nici in ziua de azi nu mia venit decizia am nevoie de cupon pentru reteta pentru spital ce fac la cine trebuie sa ma duc sa imi dea un cupon un ceva care sa nu platesc tratamentuanu trecut pe 14 noiembrie am avut o criza de hemoragie interna am fost la un pas sa nu mai fiu aici acum ce asteapta cei de la casa de pensii va rog indrumatima sa fac ceva va multumesc astept un raspuns
Răspuns la discuția Despagubire totala
da e si normal e un contract caretrebuie respectat si luat ca atare
sa rezolvat miau dat paguba totala si masina am incasat banitotui ok va multumesc
ok de acord dar in cazu meu propietaru e in spania da eu in cazu de fata sunt ca si al doilea propietar daca e sa respectam ceea ce ati scris fara ca eu sa ma mai duc 3000 km sa fac o procura corect contractu e valabil 30 de zile dupa care il vei prelungi daca mai vrea propietaru dar majoritatea vor contra cost
pai si contractu acela ce este cu el e fictiv sau cenui mai vad rostu sincer
Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost lovita de un tir cu nr.si asigurare din turcia. Asigurarea mi-a oferit dauna totala dar pe langa actele pe care le am,talon, carte de indentitate a masinii si contractul de vanzare cumparare a masinii mai vor si procura pe care eu nu o am nestiind ca trebuie sa fac si procura.Va rog sa-mi spuneti ce pot face in cazul asta.
Răspuns la discuția Paguba totala auto
pai daca ar fi asa cu procura cum zic dinsi ce rost sau ce drept mai avem noi atunci cind incheiem un contract de vinzare cumparare asta ar insemna ca masina ar fi tot a vechiului propietar azi am stat de vb cu un domn care mia explicat ca atunci cind sa semnat contractu devin propietar al masini cu toate drepturile depline dar ca in termen de 30 de zile trebuie sa o inscriu daca vroiam o masina cu procura ma duceam la bulgari