avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters319662

Activitate ContSters319662

Chiar daca o cerere CEDO a fost decisa ca inadmisibila , datorita existentei in Conventie a altor ART , se poate face o alta cerere , pe baza lor , cu referire la incalcarea depturilor si libertatilor omului la cae s-a facut referie in carerea inadmisibila ? Sau , se poate face o alta cerere , in baza unui alt ART. din Conventie folosindu-se argumentele " vechi " alaturi de altele " noi " ,?
Răspuns la discuția Memoriu la presedintele CEDO
Domnule avocat . Eu atunci cind fac o casa cuiva , nu-i iau banii inainte, nu-l las cu lucrarea neterminata si eventualele plusuri , in cazul in care nu necesita mult timp si materiale , nu costa nimic in plus .Cit despre seriozitate , in ambele situatii , e maxima . In problema asta , conform unui principiu care spune ca nimeni nu este pedepsit pentru ce nu a facut si daca da , este un abuz , acel abuz , trebuie indreptat . .Eu asta incerc sa fac, avind si problema neincrederii , indreptatite , in cineva care , cu toate ca a avut la dispozitie toate datele , nu si-a facut meseria in care a fost pregatit . Este adevarat , chiar daca cuvintele pot fi citite de oricine cunoaste carte aplicatia lor trebuieste facuta de cineva care cunoaste mai mult decit literatura . .
Răspuns la discuția Ultima cale de atac
INCREDIBIL....Si eu am fost convins de cineva......Acum stiu in ce directie sa merg si va multumesc foarte mult !
Răspuns la discuția Ultima cale de atac
Oricum, dupa toate aceste cai de atac , epuizate , se poate trimite cerere la CEDO ?
Răspuns la discuția Ultima cale de atac
Deci , curtea de apel a respins cererea de revocare a sentintei , facuta dupa respingerea recursului , intr-un dosar penal .Iertare , revizuire....
Dupa respingerea cererii de revocare a sentintei , nu cumva mai este o cale de atac ?
Răspuns la discuția Memoriu la presedintele CEDO
Va multumesc de raspuns . Nu cred ce CEDO vrea sa-i atirne de git un proces de constatare a infractiunii ilegal , martori mincinosi , rechizitoriu neadevarat , etc. Totusi , presedintele Curtii trebuie sa stie ca procedura care s-a aplicat in cazul meu nu a fost corecta ; referent a fost avocatul statului reclamat . E corect ?
Răspuns la discuția Memoriu la presedintele CEDO
va multumesc . Cu toate ca nu am facut nici o greseala , am primit respingerea cererii , ca inadmisibila , bineinteles nemotivata . Am motive sa cred ca se va lua , conform Regulamentului si a insasi Conventiei ,decizia de reanalizare a cererii pe care am facut-o respectind toate procedurile .
Răspuns la discuția Nelamurire procedura CEDO
Buna seara . Cele 6 luni incep de la data raminerii definitive a hotaririi jud. si epuizarea cailor de atac interne. Nu sint avocat dar am trimis si eu o cerere la CEDO .
Răspuns la discuția Memoriu la presedintele CEDO
Multumesc pt.raspuns . Banuiesc ca este vorba de un formular ambigu si care nu lasa spatiu pt.argumentare .Totusi , se poate trimite un memoriu , scris pe un nr. de pagini rezonabil , in care sa se faca argumentatie la incalari ale art. din Regulamentul Conventiei ?