avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate LILIEMA

Activitate LILIEMA

Am rediscutat astazi cu politistul si am aflat ca reclamatia a facut-o saptamana trecuta, iar eu am dat telefonul pe 8.01.2014., deci au trecut mai mult de 3 luni.
Politistul mi-a zis ca dupa noul cod penal ,perioada in care se poate face reclamatie este de 90 zile de la data cand se afla faptasul...?!
Asa cum m-a sunat luni, putea sa afle si sunandu-ma mai devreme in cazul in care-i era frica de amenintarile mele..
Cum este de fapt?unde sa ma uit sa ma clarific?
politistul m-a sunat astazi si mi-a spus ca respectiva a solicitat sa aduc dovezile pe care le am impotriva ei , ca sa le vada -dovezi cu care am speriat-o ca le am despre ea si de teama carora a stat 4 luni si nu m-a reclamat, dar dupa cum am spus , m-am dat de gol in urma cu 2 saptamani ca nu am ...
Cum ma sfatuiti? sa recunosc in scris ca nu am nici o dovata impotriva ei sau sa spun ca dovezile le arat doar la proces, in cazul in care se ajunge acolo;???
In cazul in care spune ca doreste sa facem pace , ce fel de declaratie trebuie sa fac ca sa fiu acoperita in cazul in care ea se razgandeste asupra intelegerii?
Daca ma pacaleste sa dau o declaratie in care ea sa iasa basma curata si vina sa pice numai pe mine, ca am facut totul doar din gelozie, ca apoi sa o folosesca impotriva mea in proces?
Buna ziua,
Astazi am fost sunata de un politist ca respectiva (presupusa amanata ) careia i-am dat telefon cu aprox. 4 luni in urma , unde i-am zis sa-mi lase barbatul in pace si am amenintat-o si jignit-o , dupa atata timp m-a reclamat la politie.
Am fost chemata sa merg acolo vineri la o ora anume.
Se poate acest lucru?
Se poate sa ma reclame la mai mult de 3 luni dupa ce i-am dat telefonul chiar daca nu stia cine sunt?Nu am telefonat cu nr. ascuns, deci putea sa ma reclame daca avea ceva.
Mai este valabila perioada de 4 luni de cand am sunat-o si am amenintat-o sau cea de 2 saptamani de acnd a aflat oficial cine sunt
-cu toate ca eu cred ca ea a stiut tot timpul...
Poate sa ma reclame la politie si acum dupa atata timp?

La un proces infidelitatea trebuie probata doar cu martori, detectivi , sa fie prinsi asupra faptului?
Sau se accepta si dovezi indirecte, extrasuri lista apeluri telefon ,bilete calatorie, cartele metrou care arata prezenta lui la o anumita ora intr-un loc,..,
Răspuns la discuția Divort dupa 25 de ani de casnicie
acum am salariul de 1500 net , cu posibilitatea de a intra curand in somaj (societatea este in insolventa ) , iar sotul are un salariu de 3500 net.
Divortul pluteste in aer...nu am dovezi certe sa-l fii prins cu cineva, poze ,inregistrari, ci indirecte( batai de 4 ani de care stiu prietenele, veniri acasa totdeauna tarziu cand toti colegii sai pleaca la ora terminarii programului,faptul ca nu da bani in casa ,ca nu se implica in nici o activitate din casa, mi-a cerut mereu sa nu mai vin la casa parinteasca a lui unde isi petrece toate sfarsiturile de saptamana deoarece il deranjez in intalnirile lui).

Daca divortul se da din vina amandorura in cazul in care el vine cu cine stie ce argumente, nu mai pot sa primesc nici o compensatie financiara?
pana la ce suma se poate ridica prestatia compensatorie, raportata la salariul sotului?
nu stiu cat mai rabd ...deja cred ca clachez ...
Buna ziua,
Ca sotie in ce conditii asi avea dreptul sa-mi plateasca sotul o renta /luna , tinand cont de faptul ca salariul sau este peste dublul salariului meu , si in ultimii ani nu a contribuit cu mai nimic la cheltuielile casei, relatiile dintre noi nemai fiind bune (infidelitati din partea lui numeroase , batai- de care stiu prietenele mele - nu am certificat ).Nu am contract prenuptial -nu se facea atunci.
Daca asi fii in somaj sau asi avea o pensie mica , asi putea cere acest lucru in instanta ? Ce costuri din partea mea implica acest lucru?
Buna ziua,
Am facut o prostie , m-am descarcat nervos la telefon pe o femeie, pe care o banuiam si inca o banuiesc ca este amanta sotului meu.Am amenintat-o ca daca nu-l lasa in pace o bat si altele , nu prea frumoase...Sotul mi-a dat o multime de motive sa-l banuiesc ca ma insala , dar faptic , nu am dovezi ca el are relatii cu exact cu acea persoana- detectivii costa prea mult si nu-mi permit..
Nu este o persoana nevinovata , este genul de femeie care sare de gatul barbatilor sii provoaca. ...
Cand stia ca am dovezi la adresa ei( asa i-am spus la telefon) a stat speriata, dar dupa o confruntare cu ea recenta, m-am dat de gol ca nu am dovezi cand a parut prietenoasa .M-a amenintat acum cu procesul...
Ce pedepse mai sunt acum in codul civil?
Care este data cand ea putea sa depuna actele (dupa apelul telefonic)?Ea spune ca nu stia cine sunt, dar dupa comportamentul sotului, era clar ca el stia ce am fcaut -dar nu putea sa spuna pentru ca se dadea de gol.
Cum pot face , ca daca ma da in judecata sa nu poata a se derula procesul?.
Ea este in alta localitate unde sotul are casa parinteasca , nu-mi stie adresa exacta din buletin (doar daca i-o da sotul), si nici CNP...
Faptul ca nu asi raspunde la usa si nu asi primi nici un plic , ma scapa de proces?
Cat timp ar fii valabil acest lucru
?