avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 126 soluții astăzi
Forum Activitate andreimihai1969

Activitate andreimihai1969

Am depus la judecatorie modificari acte constitutive persoane juridice si a fos afisat pe portal urmatoartele va rog sa imi explicati ce inseamna.Amână pronunţarea în cauză la data de 21.03.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 07.03.2024.Multumesc
Daca un sindicat a beneficiat de redirectionarea cotei de 3,5% prin fisa 230 este obligat sa completeze anexa 2 din ordinul dat de ministerul de finante cu privire la finantarile primite de persoanele juridice fara scop patrimonial dat in decembrie 2023.
Această nouă obligație a fost introdusă pentru ONG-urile care primesc, într-o formă sau alta, bani de la bugetul statului, fie datorită companiilor, fie datorită persoanelor fizice. Aceste entități trebuie să depună anual, odată cu situațiile financiare, o declarație prin care să arate sumele primite și sumele utilizate as dori sa stiu daca se aplica si la sindicate.
Buna seara!La sedinta tinuta la judecatorie pentru modificări acte constitutive persoane juridice pentru un sindicat,ma intereseaza daca e nevoie sa mearga un reprezentant sau se poate judeca in lipsa.
Buna seara!La sedinta tinuta la judecatorie pentru modificări acte constitutive persoane juridice pentru un sindicat,ma intereseaza daca e nevoie sa mearga un reprezentant sau se poate judeca in lipsa.
Se pot cheltui o parte din banii incasati de un sindicat prin fisa 230 pentru acordarea de ajutoare membrilor de sindicat?
Cum se pot cheltui bani incasati de un sindicat prin fisa 230 si cum se inregistreaza acesti bani.Multumesc.
Este obligatoriu de montat electrovana gaz pe scara blocului,mentionez ca instalatia de gaze este din 2006.
Se poate redirectiona 3,5% din impozitul pe venit catre un sindicat si cum poate sa-i cheltuie(poate acorda ajutoare sociale membrilor sai).multumesc.
As dori sa stiu daca o persoana si-a dat demisia dintr-o functie sindicala in urma cu un an de zile se mai poate intoarce inapoi pe aceasi functie.