Buna ziua. Am de completat o adev de vechime si nu stiu cum se trece suspendarea CIM pe perioada starii de urgenta si cea de alerta? A avut suspendat cim de pe 03.04-01.06. Ce salariu se trece in adev? Cel de incadrare sau cel care l-a avut pe toata perioada somajului tehnic?Multumesc
Buna ziua. Am de completat o adev de vechime si nu stiu cum se trece suspendarea CIM pe perioada starii de urgenta si cea de alerta? A avut suspendat cim de pe 03.04-01.06. Ce salariu se trece in adev? Multumesc
Buna ziua. In momentul de fata am 2 CIM, unul de 8h/zi si unul de 2h/zi. In septembrie o sa nasc si o sa mi se suspende CIM. Se poate ca pe perioada suspendarii, sa pot intocmi state de plata si sa operez in revisal? Bineinteles fara nici o remuneratie in schimbul acestor servicii.Multumesc
Buna ziua. Mai revin cu cateva intrebari. Angajatorul doreste sa il reangajaze din nou, dar pe alta functie. Intrebarea mea este daca ii pot face un nou ctr de munca incepand cu 01 iulie sau trebuie sa astept decizia de pensionare ca sa ii fac un nou ctr?
Iar in cazul acesta mai declar la anofm postul vacant?
Multumesc
Buna ziua. Am un salariat care a anuntat ca de la 1 iulie vrea sa plece deoarece vrea sa iasa la pensie. Problema este ca tocmai acum am vazut ca este nascut in mai 1950 si a implinit varsta de 65 ani. Trebuia sa ii incetez ctr de munca cu art.56, alin 1, lit c. Va rog sa ma ajutati deoarece nu stiu cum sa procedez acum.
Buna ziua.
Am introdus in revisal, incepand cu 01.01.2015, o modificare de salariu.Adica de la 1200 lei la 1300lei. Acum angajatorul s-a razgandit si numai vrea sa ii mareasca salariu, vrea tot 1200lei. A doua zi am intrat in revisal si am facut corectie, data la care se produc efectele am bifat 01.08.2011, deoarece de atunci are acelasi salariu.
Mentionez ca nu am transmis online nici modificarea nici corectia.
E corect cum am procedat? AM introdus corect data la care se produc efectele?