avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate VascoLeg

Activitate VascoLeg

Răspuns la discuția Probleme RCA ca pagubit
se va deduce faptul ca dumneavoastra rulati cu viteza , lucru care a dus la acrosarea celui care a schimbat banda. nu ati putut evita pericolul .

in instanta , pe cine puteti chema ca martor ? sau cum puteti demonstra ca pe strada era "reperul z =bolovan pe strada "...obstacol care a trebuit evitat de cel care a schimbat banda ?
cum demontrati , ca cel din fata dumneavostra nu s-a asigurat , cand a facut manevra ?

apoi , si daca dauna nu este mare , mai bine analizati situatia de la a la z , cereti parerea si unui politist (sigur este mai in tema), si ajungeti la o concluzie.
cum am spus si mai sus , cineva l-a invatat pe domnul respectiv cum sa procedeze , mai ales ca sigur l-ati acrost din spate.
Răspuns la discuția Evaziune fiscala
si , unde este evaziunea? sau mai bine spus cum si cine a produs-o ?
societatea celui care va executat lucrarea si de care spuneti , nu are nici un amestec in aceasta poveste , atata timp cat nu aveti un contract cu dansa.
contactul a fost intocmit in fata unui notar ?
Răspuns la discuția Probleme RCA ca pagubit
nu ai ce sa-i faci...nu exista martor care sa confirme situatia , iar culpa comuna se va lasa cu o amenda pentru nerespctarea vitezei legale si retinerea permisului (pentru dumneavoastra) , pentru celalalt participant la trafic , acceasi situatie , nu s-a asigurat cand a schimbat banda .

careva din asigurari i-a explicat situatia , si l-a invatat cum sa procedeze , odata ce fusese deacord cu amiabila....
Răspuns la discuția Bransament electric
pai ce legatura are succesiunea , cu bransarea la reteaua electrica ?!
doriti sa faceti bransarea prin subteran , sau de pe stalp ?
stalpul , chiar daca este in curtea vecinului dumneavoastra , nu este proprietatea lui , este proprietatea retelei de distribuie a energiei electrice.
in acest caz , aveti nevoie de acordul dumealui , ca echipa sa intre in curte si sa se urce pe stalp....daca cumva vreti sa va bransati prin subteran(sa sapati sant prin curtea omului) ...in acest caz va pot ajuta informatiile domului GigiPopa.
Răspuns la discuția Servicii facturate din China
nu are treaba cu tva-ul.
posibil cei care eu emis factura , sa fie vre-un punct de lucru din vama Romana .