avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate ammon

Activitate ammon

Bună seara! Eu știu că potrivit Constituției, statul român trebuie să asigure aceleași condiții de participare, pentru toți cetățenii. Așa că domiciliul în străinătate n-ar trebui să reprezinte o restricție de a avea acces la orice metoda de vot posibilă - din moment ce nu există cetățeni de rangul doi și domiciliu mai domiciliu ca altele. Până la urmă, dacă urmărim mărirea participării la vot, votul prin corespondență implementat trebuie implementat pentru toți românii cu drept de vot fiindcă NU VĂD ce relevanță are domiciliul. Și sigur metoda nu aduce prejudicii, din contră! Ar putea duce chiar la mărirea numărului de votanți. Așadar de ce nu se implementează?
Buna seara. Un prieten a primit azi o somatie (o hartie, prin posta si fara nici un fel de calcul relevant, dar stampilata) de la administratorul judiciar al regiei de termoficare cu suma de 3000 de lei si solicitarea ca datoria sa fie stinsa in 15 zile de la instiintare. Potrivit avizierului de la intretinere insa, debitul lui este mult mai mic, de 2000 de lei. Ce sa faca?
Liga Profesionista de Fotbal ar trebui sa se constituie in parte vatamata pentru recuperarea prejudiciului deocamdata suspectat de procurori sau trebuie sa astepte terminarea procesului?
Răspuns la discuția Cer ajutor ! Schimbare declaratie
Cred ca ambele raspunsuri sunt adevarate...#-o
Buna ziua. As vrea sa achizitionez, din diverse motive, un laptop marca Acer de pe un site de licitatii romanesc. Laptopul va veni sigilat, prin curierat, si il voi achita ramburs. Intrebarea mea este daca beneficiez de garantie, inscriind laptopul pe site-ul celor de la Acer Romania, la fel ca si ceilalti proprietari. De asemenea, poate constitui o dovada in favoarea mea chitanta pe care mi-o va da curierul? Si in cazul in care beneficiez de garantie, in baza carei legi? Va multumesc mult pentru timpul acordat.