avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate isirbu56

Activitate isirbu56

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este sigur. Am fost in aceeasi situatie si nu am rezolvat nimic. A facut sulta cu sotul. si eu nu am recuperat nimic .
dna Romascanu are perfecta dreptate. Am trecut prin asa ceva, un psiholog sau un psihoterapeut 100% sanse sa revina.A fost libera pina la copil acum este intr-o menghina. Ar fi bine sa plecati o perioada impreuna cu copilul intr-o vacanta, este o terapie.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
este foarte corect sa dea pensia si banii strinsi celui care i-l ingrijeste. Ce credeti ca ceilalti i-i poarta de grija, s-au aduc ceva batrinului? Eu cred ca nu. Am avut caz la mine in familie. la succesiune , la luat au venit toti.
Se considera garantie materiala pt valoarea telefonului.

isirbu56 a scris:

BIU"

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
draga mea si eu am avut un accident, cind eram pe targa la spital m-am trezit ca brancardierul imi luase mana si vroia sa imi ia bratara si inelul de pe deget. Asa ca si cei de la spital fura de la accidentati. succes sa-i gasiti.
sint membra noua in cadrul forumului dvs.
sint pensionara cu gradul III, stiu ca mai am dreptul la 4 ore de munca pe zi.
Am gasit de lucru la mail multe firme dar cu contract de munca de 1 ora pe saptamina. Cite contracte pot sa inchei cu 1 ora pe saptamina sa nu depasesc cele 4 ore pe zi. Mentionez ca de la Casa de Pensii Dolj s-a raspuns ca numai 4 contracte si nu conteaza conteaza orele . Va rog sa ma lamuri-ti si sa ma ajutati pentru ca altfel voi pierde aceste contracte .
va multumesc mult