avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate ilianarusu

Activitate ilianarusu

Mulțumesc. Am întrebat ca să știu ce sa fac.
Răspunde cineva la întrebările puse?
Bună ziua, Va rog să-mi spuneți dacă un profesor Invatamant primar pensionar care suplinește în regim de plata cu ora trebuie sa dea concurs.Multumesc.Mentionez ca este pe un concediu de maternitate suplinire.
În decizia de recalculare a pensiei nu sunt trecuți anii lucrati dupa pensionare.e corect?
buna ziua,
Am o intrebare legata de un proces castigat definitiv si irevocabil in aprilie 2014 in urma caruia trebuia sa primesc o suma de bani. Conducerea scolii a aprobat plata acelei sume, dar astazi contabila a spus ca la anul, in celebrele transe. Eu am dat scoala in judecata pentru modificarea unilaterala a contractului, nu pentru legea 221. In cazul meu se aplica aceeasi ordonanta ca pentru celelalte hotarari judecatoresti din procesele colective?

O hotarare definitiva si irevocabila a unei instante de judecata este mai slaba ca putere de aplicare decat o ordonanta?
am castigat procesul cu scoala in 23 aprilie 2014 definitiv si irevocabil prin nerecurare si nu am primit nici pana acum suma castigata. Motivatia a fost ca nu sunt bani. Ce altceva pot face in afara executarii judecatoresti?Multumesc.
Am hotarare definitiva prin neapelare pentru recuperarea unor drepturi salariale.Se mai aplica ord.71/2009 daca hotararea definitiva este din 2014? Pana cand are efect aceasta ordonanta? Contabila de la scoala a spus ca se vor da tot esalonat aceste diferente legate de drepturi salariale privind incadrarea.Multumesc.