avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate daena

Activitate daena

Bună ziua În urma cu 40 de ani a decedat socrul meu în urma succesiunii soția mea a renuntat la dreptul care i secuvenea în favoarea surorii mai mici prin donație. Se mai poate reintra în dreptul succesoral avut initial ? Va mulțumesc anticipat
Discuție Pensii
Sunt pensionar militar,iar dupa iesirea la pensie m-am angajat la o societate privata.La implinirea varstei de 65 de ani cum se poate valorifica perioada lucrata la societatea privata
Discuție Pensionare
Sunt pensionar la limita de varsta ,dar ca majoritatea pensionarilor m-am angajat si am lucrat 5 ani dupa pensionare la angajatori privati.Mi se recalculeaza pensia cu acesti 5 ani? Va multumesc si astept un raspuns oricare ar fi !

Buna ziua ,am o intrebare dupa cate luni de la angajare se poate acorda concediul de odihna?
Buna ziua, am o intrebare cine plateste taxele la vanzarea unui teren,cumparatorul sau vanzatorul ?
Buna ziua,am lucrat circa 2 ani la UMUC Bucuresti,aceasta societate a intrat in faliment si nu stiu unde sa merg pentru a-mi lua adeverinta de vechime,aceasta fiindu-mi necesara la intocmirea dosarului de pensie.Va raman indatorat De unde as putea sa o iau?
Răspuns la discuția pensionare
multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru promtitudine,si va doresc o seara frumoasa
Răspuns la discuția pensionare
dar daca beneficiem de reducerea virstei de pensionare in functie de vechime putem iesi mai devreme la pensie?
Discuție pensionare
buna ziua,am o nelamurire privind anexa 6 din legea 263/2010.in cazul in care se iese la pensie la limita de varsta si beneficiem de reducerea varstei de pensionare,putem fi penalizati,ori cuantumul pensiei sa scada.Varsta afisata in anexa 6 este varsta la care putem iesi la pensie la limita de varsta?
buna ziua .Suntem doua familii care locuim in curti separate accesul se face printr-o alee de acces.Reteaua electrica este amplasata prin intermediul a doi stalpi,problema este ca bransamentul electric trece prin curtea vecinului,acesta intentioneaza sa ridice o casa iar acest bransament il incurca,pentru rezolvarea accestei spete ar trebui montarea unui nou stalp si alt bransament.Cine suporta cheltuielile de schimbare a bransamentului? va multumesc anticipat!