Sunt termene noi care au fost puse in aplicare , trebuies respectate . Nu e posibil sa primesti dupa 1 an raspuns la cererea de chemare in judecata , eventuall primul termen dar nici acela pentru ca se acorda maxim 60 de zile .
Am gasit dosarul pe siteul judecatoriei brasov , bineinteles ca nu a fost pusa cand trebuia cererea chiar cu 10 zile intarziere . Din acest motiv este greu sa te mai bazezi pe cineva sau pe cuvantul cuiva .
Buna ziua ,
Am intemeiat un proces in potriva statului , deocamdata se sustine ca a fost depusa cererea de chemare in judecata insa nu sunt convinsa ca este adevarat.
Am verificat termenele iar cererea a fost depusa in 18 august , a trecut fix o luna si persoana respectiva sustine ca nu a primit nici un raspuns la cerere nici de modificare sau completare .
Cum ar trebui sa procedez ca sa aflu daca intradevar a fost trimisa cererea cand trebuia?Este normal ca dupa 30 zile sa nu primeasca nici un raspuns?
Din pacate domnul care m-a sunat nu mai raspunde la telefon. Daca as merge la directia fiscala cu actul de mostenitor nu as rezolva nimic? Nu s-a platit impozitul pana acum pentru acest teren .
Buna ziua , tatal meu a decedat in anul 2012 si de curand am fost sunata de un domn care doreste sa cumpere un teren si sustine ca este pe numele tatalui meu.
Intradevar tata a spus ca are un teren in Buzau , noi locuind in Brasov , dar nu am apucat sa ne interesam.
Unde as putea merge sau cum ar trebui sa procedez in acest caz pentru a afla mai multe informatii despre acest teren si daca intradevar exista ?
Multumesc anticipat!
Problema sta in felul urmator , in 95 am cumparat aceasta casa in centrul vechi al brasovului unde din cate am inteles sunt foarte multe probleme cu intabularile , c.f-urile etc. Rialul isi asuma raspunderea isi recunosc vina dar pentru a face acele modificari in c.f avem nevoie de aceasta expertiza si de ordinul judecatoresc pentru ca tehnic nu e poate rezolva .
Nu este un proces normal si partile nu sunt impotriva noastra tocmai de aceea se vor prezenta la mediere.
Din cate am inteles in doua luni am putea scapa cu acest acord al dansilor prin cadrul medierii. Acordul de mediere se cere a fi consfintit de catre instanta Formulam doar cerere de consfintire a acordului de mediere
Buna ziua ,
Urmeaza sa intru in proces cu Rial si Municipiul Brasov pentru anumite probleme cu Cartea Funciara , sustinem si o mediere prin care dansii isi dau acordul pentru o expertiza extrajudiciara . Am fost in audienta si la Jurista Rialului si a Municipiul Brasov si vor fii prezente ambele parti .
Urmeaza sa incheiem un acord de mediere pentru aceasta expertiza .
Care sunt urmatorii pasi dupa acordul dansilor si care sunt beneficiile acestui acord de mediere fata de un proces normal ? Din cate am inteles castigam timp si dosarul va fii trimis direct la Consiliul Judetean ?
Multumesc !
Multumesc anticipat!
Expertiza cu siguranta nu va fii finalizata pana atunci dar voi demara procedura cat de curand posibil si voi cere acordul dansilor sper sa primesc un raspuns pana la mediere .
Multumesc mult ! O seara frumoasa
Deci ar trebui sa fac acest acord scris catre M. Brasov inainte de mediere dar raspunsul Primariei fara prezenta poate fii luat in considerare de catre mediator?
Teoretic ar mai ramane ca Rialul sa'si dea acordul?
Oricum au specificat la prima mediere ca sunt de acord cu expertiza.
Buna ziua ,
Ma aflu in proces cu Rialul si cu Municipiul Brasov pentru o modificare in C.F.
Nu de mult s-a depus cererea de chemare in judecata iar ieri am sustinut medierea.
Pentru a castiga mai mult timp in acest proces vrem sa facem o expertiza extrajudiciara dar ne trebe prin cadrul medierii prezenta ambelor parti iar din pacate din partea Municipiului Brasov nu a venit nimeni.
Rialul este de acord cu aceasta expertiza iar daca ar fii fost prezent si Municipiul Brasov am fii incheiat un acord de mediere iar procesul ar fii durat in jur de 2 , 3 luni de zile .
Am facut o reprogramare a medierii , inca o cerere trimisa la Primarie iar programarea s-a facut pe 8 august.
Daca dansii nu se vor prezenta nici la urmatoarea mediere si voi face o adresa catre Primarie prin care sa le cer acordul acelei expertize este echivalent raspunsul lor cu prezenta la mediere? pana la urma prin cadrul medierii tot acelasi lucru s-ar intampla ...
Mediatoare nu poate face nimic in acest sens daca ei nu se vor deplasa?
Multumesc anticipat! este foarte important pentru mine sa pot termina cat mai repede acest proces motiv pentru care as face tot posibilul sa am acest acord de mediere.