avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghemonica80

Activitate gheorghemonica80

buna ziua,
suntem un complex comercial si avem chiria in euro la spatiile comerciale
acum vrea sa ne mareasca chiria, dar nu am primit nici o notificare in scris in acest sens, doar verbal
dl administrator ne cheama sa semnam un tabel ca am luat la cunostinta ca se mareste chiria, cu 100 %. Este legal asa ceva??
100 %
da, ma gandeam ca s-a scumpit totul, dar ceva nu mi se pare ok, atat cu notificarea cat si cu pretul exagerat
va multumesc anticipat
intrebare, la penitenciarul rahova, aveau voie inainte sa cumpere de la auchaqn de pe online, acum nu mai au voie decat din magazinul de la penitenciar si preturile sunt exagerate, gen 20 lei 1 kg de zahar, 10 lei kg de ceapa, etc. Este normal asa ceva?? Cum poti sa sustii asa ceva?? Mancarea este infecta nici nu este fiarta cum trebuie...este normal?? Multumesc
buna ziua,
am o somatie imobiliara din 18.01.2024
plicul a ajuns la mine pe data de 2.02.2024, am 15 zile sa rezolv situatia
eu initial am contractat un credit la BCR, de nevoi personale, pentru care mi se opreste din salariu 1/3 din venit
am facut dovada de plata la firma de executare, cu toaqte acsetea, desi este un credit de nevoi perosnale si mi se opreste din salariu,
firma de executare a facut somatie imobiliara
au voie sa faca asa ceva?? in conditiile in care eu am poprire pe salariu pentru acest credit ...si creditul a fost de nevoi personale??
multumesc

Bună seara, la o pedeapsa de 2 ani cu executare cât trebuie sa execute din pedeapsa dacă a mers pe recunoaștere și pe varianta simplificată? Mulțumesc
BUNA ZIUA,
Fiind an electoral, aveti idee, se vor acorda gratieri??
Multumesc
multumesc
buna ziua, am luat un credit ipotecar pe numele meu in timpul casatoriei, acum 5 ani. eu sunt creditor iar sotul coplatitor. el este pensionar pe caz de boala, eu am platit si avansul 10.000 de euro de pe cardul meu. suma datorata bancii o retrage banca de pe cardul meu de salariu.
am divortat in iulie 2023, cam 5 ani. aacum el zice sa ii platesc suma care i-o datorez eu pentru casa in acesti 5 ani.
ce pot face? cum pot sti ce suma ii datorez atata timp cat eu am platit? el nu are nici o chitanta, nimic. Multumesc pentru raspuns. O zi frumoasa
buna ziua, in cazul unui rechizitoriu, daca s-a dispus de procuror disjungerea cauzelor, se poate in termen de 20 de zile ataca aceasta decizie in vreun fel?? sa se judece impreuna cele doua cauze?? Multumesc
buna ziua,
vreau sa divortez si sa plec, insa nu stiu daca plec de la domiciliu daca mai pot lua copilul si nici nu stiu daca el ma lasa sa plec cu copilul sau nu.
ce pot face?? multumesc
multumesc mult pentru ajutor