avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate cristinamelinte

Activitate cristinamelinte

Discuție CCC
Daca o persoana se incadreaza ca si conditii la CCC, dar in prezent lucreaza pe teritoriul altei tari UE, cu contract de munca in tara respectiva, mai poate aplica pt CCC in Romania?
Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Inteleg ca daca ar fi ca bebele sa vina in septembrie se cumuleaza lunile, adica nu trebuie neaparat sa fie 12 luni muncite consecutive?
As dori sa intre in concediu de cresterea copilului sotul meu care a muncit 3 ani si jumatate pana anul trecut in august,iar anul acesta a muncit doar doua luni (martie si aprilie)la o firma, iar eu urmeaza sa nasc in august-septembrie. Are dreptul sa ia indemnizatie? Multumesc!
Discuție Custodie comuna
Daca in 2007 intr.un proces pentru stabilirea custodiei si a pensiei alimentare, s.a stabilit ca mama sa primeasca custodia copilului si pensie 25% din venitul net al tatalui, acum dupa atata timp, exista posibilitatea ca tatal sa ceara custodie comuna? Multumesc.
am intentat proces pentru stabilirea unui program de vizitare si sunt de acord cu propunerea facuta de parata. exista o cerere pe care sa o pot innainta instantei pentru a explica ca sunt de acord cu cele propuse si in felul asta sa se termine procesul? multumesc.
Buna ziua,
sunt eleva a unei postliceale, urmez cursurile la zi, pot dovedi lucrul acesta printr-o adeverinta de la scoala. In aceasta situatie se primeste indemnizatie pentru cresterea copilului? Multumesc anticipat!