avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua,
sunt eleva a unei postliceale, urmez cursurile la zi, pot dovedi lucrul acesta printr-o adeverinta de la scoala. In aceasta situatie se primeste indemnizatie pentru cresterea copilului? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 15 Mai 2014
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) ati frecventat, fara intrerupere, cursurie de zi ale scolii postliceale, puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Mergeti la Primarie si solicitati lista cu actele necesare in situatia dvs., acte pe care le depuneti apoi tot la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil oana8989 oana8989 buna ziua.am nascut pe 12 iulie.in cat timp trebuie sa depun actele pentru CCC si de la ce data intru in concediu dupa depunerea actelor?multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului mecy mecy buna ziua!am 21 ani si incep anul 2 la o facultate acreditata,forma de invatamant:zi,si as dori sa stiu daca as putea sa beneficiez de indemnizatia de 600lei ... (vezi toată discuția)