avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaa11

Activitate ralucaa11

Buna ziua,
Am o intrebare: Stiti cumva la ce foloseste in Italia extrasul la certificatul de deces?
Răspuns la discuția Apa separata
Buna seara,
Revin cu noutăți, azi am facut ședința pe scara blocului si 3 vecini au zis ca atunci cand au mers la asociație sa isi achite datoria i-ai pus sa semneze o hartie in alb,după ce au semnat le-am spus despre ce este vorba.Eu nu inteleg de ce se baga asociatia in treaba asta cu apa.Tot asociatia a fost cea care a venit cu ideea de a trage apa separată.
Răspuns la discuția Apa separata
Din ce am inteles, da le-au taiat teava, dar este legal sa taie teava?
Răspuns la discuția Apa separata
Restantieri nu sunt. Va intreb daca se poate opri, deoarece la scara de langa si-au tras apa 2 vecini,iar apoi a oprit apa pe scara si restul vecinilor au fost obligati sa isi traga si ei apa.
Discuție Apa separata
Buna dimineata,
As avea cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.
Locuiesc la bloc, blocul are 14 apartamente si am 2 vecini care vor sa traga apa separata.Este legal ca cei din asociatia de locatari sa taie apa pe casa scarii ? Eu din motive personale nu vreau sa trag apa separat,dar as vrea sa stiu daca pana la urma majoritatea vecinilor trag apa, mie poate sa imi taie apa? Mentionez ca nu am datorii la asociatie.
Răspuns la discuția autoturism
Buna dimineata.Asigurare nu se poate face decat pe numele mamei dvs.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare: eu lucrez la o firma de intermedieri acte auto..acum 3 ani de zile am facut un act de vanzare cumparare pt un scuter si din greseala si putina neatentie am trecut aceeasi serie si nr.buletin si cnp la fel si la cumparator si la vanzator..Acum acel scuter a fost dat ca si furat...ce as putea pati eu in legatura cu acele date.
Astept un raspuns cat mai urgent...
Buna ziua,
Am si eu o intrebare: am avut un proces in care am primit 11 luni inchisoare cu executare si am fost pus sa platesc 91200 lei despagubiri civile,am fost data la executorul judecatoresc,dar eu nu am de unde sa platesc banii astia...treaba asta e de acum 3 ani...executorul s-a desfiintat din oras...ce se va intampla cu acei bani? orice venit care apare la primarie va fi oprit pt aceea datorie?
Răspuns la discuția Nevinovat
Va multumesc frumos pt raspunsuri.S-a constatat ca nu el este vinovatul...Tin sa precizez ca nu a mai avut alte antecedente..politia l-a banuit deoarece un vecin care sta viz-a-vi de cel care a avut locuinta sparta i-a zis ca ar putea fi el deoarece cu 2 ani in urma l-a avut la munca si a zis ca poate atunci s-a uitat la casa ...si de asta politia l-a luat pe el ca vinovat..dar au luat amprentele si a reiesit ca nu el este vinovat..
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se pot modifica amprentele? Ele sunt la politie si as dori sa stiu daca se pot modifica de catrei cei din politie.Adica sa incalce legea si sa le modifice doar sa claseze un dosar