avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate macoveimagda

Activitate macoveimagda

Discuție Calcul salariu
Buna ziua !lucrez la o firma de confecții cu salariu minim pe economie ,iar in luna Decembrie mi s-a dat prima de craciun bonuri cadou in valoare de 540 lei .Avansul lunii Ianuarie a fost in valoare de 730 lei iar rest de plata 300 spunând ca diferența înseamnă impozitarea bonurilor cadou oferite in Decembrie .Este normal sa se oprească impozit pe bonuri cadou?
Multumesc!
Răspuns la discuția poprire cont
Eu le-am trimis un mail prin care ii rog sa rezolve aceasta problema având în vedere ca mi-au cerut extras de cont sa dovedesc ca este contul de salariu. Sper sa nu se ajungă la judecata. Problema este la telefon răspundea secretara, după ultima discuție nu au mai răspuns la tel.
Discuție poprire cont
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec.
Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a trimis instriintare si la firma angajatoare sa mi se opreasca, Firma imi opreste 30 % din salariu iar pe card imi pune diferenta de salariu.Am discutat cu executorul si a fost anuntat si de mine si de catre firma precum ca mi se opreste urmand ca ei sa nu mai imi opreasca de pe card.In ziua de salariul am constatat ca mi s-a oprit alti 30 % din diferenta de salariu.Am sunat la ei si mi-ai spus ca vor trimite la banca intiintare sa nu mai imi opreasca .am fost la banca si mi-au spus ca ei nu au primit nimic si banii au fost virati in contul executorului judecatoresc.am sunat la executor i-am explicat situatia si mi-au zis ca daca banii au intrat in contul lor ei nu mi-i returneaza , doamna a fost foarte deranjata si mi-a inchis tel.am incercat sa mia sun sa le spun ca banca nu a primit nimic si nu mai raspund la tel.ce pot sa fac sa se rezolve problema sa nu mai imi opreasca de 2 ori.
Le-am trimis mail cu extract de cont sa le dovedesc ca este doar cont de salariu.
Răspuns la discuția Transferul locului de munca
a avut o audienta in aprilie si nimic .as vrea sa stiu cum ar trebui exact facut un raport.
Buna ziua,am si eu nevoie de ajutor in legatura cu un transfer de servici.sotul meu lucreaza la pompieri in Bucuresti.noi din din motive personale in martie am fost nevoiti sa plecam din Bucuresti pentru ca nu ne-am fi permis sa stam cu chirie in Bucuresti.noi avem 2 copii minori o fetita de 6 ani si o fetita de 8 luni.eu fiind din Bacau si am venit la familia mea.
Sotul in luna aprilie a facut raport ptr transfer care i-a fost refuzat din motivul: scaderea capacitatii operationale de interventie. , apoi i s-a cerut om la schimb si nu am reusit sa gasim.luna aceasta a fost sa mai faca un raport si i s-a spus ca nu i se mai acepta pentru ca nu are nimic nou.as vrea sa stiu ce putem face .suntem disperati. el face naveta care ne costa 640 ron pe luna.am inteles ca as putea sa ma duc eu in audienta la Bucuresti.as face lucrul asta.eu momentan sunt in concediu crestere copil.
Răspuns la discuția Calcul concediu medical
am aceeasi problema ca si pana acum intampin probleme cu angajatorul in platirea concediuliu postnatal.nu i-am facut plangere deoarece imi este frica sa nu imi faca cava probleme cu completarea actelor pentru indemnizatie si sa nu mi le elibereze.nici pana acum nu mi-a platit concediu pe decembrie.si daca ii fac plangere si le da spaga si nu fac nimik?nu stiu ce si cum sa fac.va rog sa ma ajutati. multumesc
Răspuns la discuția Calcul concediu medical
Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu calcului salariului meu pe luna noiembrie , care este concediu prenatal, codul de pe certificat este 08.salariul este 900 pe contract , 670 in mana.va multumesc!
Răspuns la discuția Calcul concediu medical
multumesc frumos.
Răspuns la discuția Calcul concediu medical
cum pot sa fac o sesizare la CNAS?puteti sa imi spuneti va rog care sunt pasii de urmat?luna de luna trebuie sa ma cert sa imi dea banii pe concediu medical si prenatal.imi cere notificare de plata si nu isi respecta termenul de 15 zile , stabilit in notificare.
Răspuns la discuția Calcul concediu medical
Refuza sa imi dea banii la data scrisa in contract si ma pune sa fac notificare de plata in care are termen 15 zile sa imi dea banii.Maine pe 30 depun notificare de plata sa imi dea banii pe luna septembrie.Mai am o colega in aceeasi situatie ca mine si tot asa face si ea.Multumesc!