avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferul locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul locului de munca

Buna ziua,am si eu nevoie de ajutor in legatura cu un transfer de servici.sotul meu lucreaza la pompieri in Bucuresti.noi din din motive personale in martie am fost nevoiti sa plecam din Bucuresti pentru ca nu ne-am fi permis sa stam cu chirie in Bucuresti.noi avem 2 copii minori o fetita de 6 ani si o fetita de 8 luni.eu fiind din Bacau si am venit la familia mea.
Sotul in luna aprilie a facut raport ptr transfer care i-a fost refuzat din motivul: scaderea capacitatii operationale de interventie. , apoi i s-a cerut om la schimb si nu am reusit sa gasim.luna aceasta a fost sa mai faca un raport si i s-a spus ca nu i se mai acepta pentru ca nu are nimic nou.as vrea sa stiu ce putem face .suntem disperati. el face naveta care ne costa 640 ron pe luna.am inteles ca as putea sa ma duc eu in audienta la Bucuresti.as face lucrul asta.eu momentan sunt in concediu crestere copil.
Puteti solicita audienta la forul superior , daca cei de la unitate nu sunt intelegatori.
a avut o audienta in aprilie si nimic .as vrea sa stiu cum ar trebui exact facut un raport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Seful vrea sa-mi dau demisia. ce este de facut? Zeamays Zeamays Buna ziua! Seful imi tot spune de ceva vreme ca ar trebui sa-mi caut altceva de lucru, pur si simplu nu ma vrea aici, desi el m-a angajat, acum motiveaza ca nu ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!! divort si copil minor ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am o rugaminte...sunt disperata! O sa incerc sa va prezint situatia cat mai in detaliu pentru a primi un raspuns cat de cat exact! Sotul meu ... (vezi toată discuția)