Am o rugaminte...sunt disperata!
O sa incerc sa va prezint situatia cat mai in detaliu pentru a primi un raspuns cat de cat exact!
Sotul meu lucreaza in cazul unei brigade de interventie antitero. Serviciul lui ii punea viata de multe ori in pericol. Momentan este in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani (copilul avand 1 an si 1 luna).
Ne-am certat de foarte multe ori deoarece am descoperit ca el vorbea ore in sir de la serviciu cu fostele lui iubite care ulterior mi-au si dat mesaje.....
De fiecare data dupa multe jigniri la adresa mea si batai.....eu izbucneam si o jigneam pe mama lui el inregistrandu-ma pe telefon.Partea proasta e ca inregistra numai ce spuneam eu.
Nu am dovada ca am fost batuta, am decat martori dar care sunt din partea mea....de ex tatal meu vitreg. Am martori la fel la jignirile lui dar tot din partea mea.
Acum si-a parasit domiciliul pe motiv ca i-am spus eu o data pleaca din casa. Si-a facut toate bagajele si a plecat la mama lui. Am 59 de mesaje in care il rugam sa se intoarca si sa nu ii distrugem viata copilului nostru (cu toate ca viata mea e distrusa, am crescut fara tata si el la fel si nu vroiam asta si pentru coplul meu).
Intrebarea mea este :
Imi poate lua copilul folosindu-se de acele inregistrari cu mine in care il jigneam pe el si neamul lui? Totul a fost spus la nervi.....Imi poate lua copilul avand in vedere ca si-a parasit domiciliul si are serviciul pe care il are si mai presus de asta era si in concediu de ingrijire copil?
Sunt disperata, fetita e viata mea si daca am suportat pana acum am suportat pentru ea, pentru ea lucrez si ma zbat, pentru ea traiesc...nu as suporta asa ceva.
Plus ca nu se compara conditiile in care lociesc ai lui cu conditiile noastre. Ei locuiesc in Slobozia in apartament de 2 camere neamenajat (bine acum e posibil sa-l amenajeze) dar mama lui este in scaun cu rotile, ii place foarte mult berea......mai mult decat lui, iar tatal lui vitreg traieste mai mult la tara. In schimb noi avem 2 apartamente cu 3 camere unul in Tgv unul in Bucuresti, intr-adevar platesc credit in Bucuresti.....dar il platesc....iar mama vrea sa iasa la pensie pentru a ma ajuta pe mine ea fiind angajat BCR.
In privinta familiilor eu si familia mea avem cate o facultate terminata, el o facultate inceputa si abandonata, iar mama lui niste cursuri la seral in cadrul liceului.....
Va dau toate aceste detalii pentru ca vreau sa stiu daca pot dormi cat de cat linistita ca nu imi va lua nimeni copilul!
Sunt disperata! Nici nu as putea sa accept ca maimutica mea sa traiasca cu sticla de bere la cap si langa o handicapata !
Ma scuzati daca am fost brutala in limbaj pe alocuri dar asta e cea mai mare teama a mea!
Domnita, din cele relatate instanta n-o sa-i incredinteze copilul lui, din urmatoarele motive; in primul rand natura serviciului "luptator antitero'', prezinta om cu agresiune in sange... Din relatarile privind mesajele ca proba sunt egale cu zero si dece ?? Pentru ca sunt neautorizate, deasemeni atat Dv. cat si sotul Dv. nu sunteti persoane publice, si inregistrarile sa fie autorizate de vreo autoritate publica..Stati linistita...nu va faceti probleme mergeti pe drumul cel mai drept si fara ocolisuri..:((
Pentru asemenea categorii de angajati consilierea psihologica este cruciala. Sunt sigura ca are parte de asa ceva si sunt sigura ca doar pe hartie. Poate ar fi bine sa fie consiliat ca la carte de o persoana specializata in domeniu.
Din experienta mea, pot spune ca ma mir ca a acceptat sa stea acasa cu copilul. E posibil sa nu se mai impace cu aceasta situatie, sa o considere sub demnitatea lui si de aici sa apara rabufnirile.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz in familie
Ceidith
Bună ziua. Ma numesc A. , am 18 ani si de cand eram încă o mică fetiță au existat probleme in familia mea. Initial tatal meu m-a abandonat, fara a da un ... (vezi toată discuția)