Caut un avocat in Timisoara , pentru a cere o cale de acces pentru un teren in instanta. Terenul este retrocedat, e o fosta gradina , intravilan ,curti constructii acum. Calea de acces ar fi posibila printr o curte comuna detinuta 1600/1800 mp de primarie. Va multumesc
Detin un teren (curti constructii, fosta gradina). Terenul a fost nationalizat iar ulterior retrocedat. Este situat in spatele curtii imobilului iar imobilul este compus din apartamente pe o parte si pe alta, curtea fiind comuna. Cum pot proceda pentru a avea cale de acces legala ?
In data de 9.04.2014 am fost la un magazin Germanos in Timisoara pentru a prelungi un abonament pe firma care a implinit 2 ani. Am discutat cu un consultant caruia i-am spus sa pastreze un numar si sa porteze alt numar din reteaua Vodafone pe acelasi abonament. Pretul abonamentului este 46 euro (cu tva). Pentru fiecare numar s-a oferit o subventie de 190 euro pentru cumpararea unuia sau mai multor telefoane. Mi s-a spus ca un galaxy S5 ma ajunge la 85 euro + Tva cu subventia de 380 euro pe care o am. Am zis bine S5 sa fie. Aprobarea abonamentului a tinut 2 saptamani , portarea cartelei de pe reteaua Vodafone a tinut o luna si de atunci astept cu nerabdare telefonul. In fiecare zi sun , nu prea imi raspunde si cand o face imi spune k sunt probleme ca anul acesta Cosmote este preluat de T-Mobile si tot felul de chestii. Ce pot sa fac pentru a rezolva problema ?