avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate geta2005

Activitate geta2005

Multumesc!
Buna ziua,am stat 20 de ani in concubinaj timp in care el a locuit la mine in apart meu proprietate personală cam 14 ani .În acest timp el a făcut partaj cu fosta si a obtinut o garsoniera si un apart .unde sa mutat ulterior si unde am locuit si eu ultimii 2 ani făcând diferite imbunatatiri.El a decedat anul trecut iar fiul lui din prima căsătorie a moștenit tot pe mine ma dat pur si simplu afara in timp ce tatăl era in spital.Oare nu este nimic de facut sa pot obtine macar banii investiți în amenajarea caselor având în vedere că el era pensionar si eu eram pensionară dar și lucram?
Multumesc!
Buna ziua ! Este legal sa fie alocat un loc de parcare pentru o mașină înmatriculata în alt judet in conditiile in care noi cei care locuim in blocul respectiv nu avem .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu merita sa va sacrificați sănătatea, eu am.plecat doar cu hainele dupa 20 de de ani după ce băiatul lui m-a dat afara iar ulterior tatăl lui a decedat .
Multumesc ? O zi frumoasa
Soacra nu mai are alti copii si nici fiul decedat nu are copii, în acest caz cine vine la mostenire?
Buna ziua! Va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara copii, sotul singur la părinți moare primul apoi moare mama lui , tatăl mort cu multi ani in urma, are dreptul sotia supraviețuitoare la mostenire din partea mamei soțului ei?
Multumesc!
Si daca nu accepta care sunt sansele sa obtin in instanta anumite bunuri si cam cat ar dura acest proces?
Multumesc o zi bună!

gi-jane2 a scris:

doar daca sunt ale ei si poate dovedi asta, altfel, poate fi acuzata de furt de catre mostenitori.
daca nu puteti dovedi ca sunt ale dvs, vb cu ei sa le luati si e ok daca accepta.
Daca nu accepta, le puteti revendica in instanta.

Pensionar limita de varsta care lucrează cateva luni pe an poate depune acte pentru recalculare pensie având în vedere că este angajat și plătește toate taxele către stat?
Două persoane au trăit în concubinaj 20 de ani .Daca una a decedat cealaltă nu are dreptul să obțină diferite lucruri din casa( laptop , televizor, frigider etc) cheltuielile casei fiind acoperite de amândoi in aceasta perioada