Buna ziua,am o nelamurire in legatura cu firma de asigurare [EDITAT]. Am CASCO la aceasta firma,si acum o luna de zile am avut un eveniment,mi-a sarit o piatra in far,acesta s-a fisurat,a facut condens si s-au ars calculatoarele. Cei de la CASCO imi despagubesc doar farul,insa nu si calculatoarele,iar acestea costa 3200 lei. In contract scrie ca [EDITAT] nu despagubeste defectarea componentelor prin care trece curent electric. Bun,asta am inteles,dar calculatoarele au stransa legatura cu un eveniment asigurat,adica lovirea farului de catre acea piatra. Am sunat la asigurari,iar cei de acolo mi-au spus ca este vina mea ca nu am avut grija sa previn deteriorarea calculatoarelor,dar eu nu am avut de unde sa stiu ca o sa se arda de la condens,in afara de asta,m-a prins ploaia in drum spre casa,farul a dat cateva erori,apoi nu a mai functionat deloc. Spuneti-mi va rog,ce este de facut [EDITAT].
Pai nu mai reusesc sa iau legatura cu el...ce sa fac....ca nu mai raspunde la telefon,i-am trimis rezilierea contractului dar nu e de gasit la adresa stipulata in contract...poate e vreo societate fantoma?...
Nu exista,dar acum doua saptamani am vorbit la telefon si vroia alt pret...iar eu nu sunt de acord...e vreun risc sa fiu dat in judecata daca vand? Oricum contractul nu este inregistrat la notar sau altundeva...
Buna seara,numele meu este Dobroiu Alexandru. Am o nelamurire in legatura cu un contract de vanzare-cumparare intre societatea mea,si o alta societate. am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o societate pentru 60 tone de fasole,la un anume pret.,vanzatorul fiind eu(societatea mea). Societatea respectiva nu mai vrea sa onoreze contractul cu suma specificata in act,oferindu-mi mai putin...termenul limita pentru onorarea actului este pana la15 octombrie 2015.I-am trimis rezilierea contractului prin curier,dar firma de curierat nu l-a gasit la adresa respectiva...si nici la telefon nu raspunde.Eu acum as vrea sa vand marfa unui alt client,dar imi e frica sa nu ma dea in judecata gandindu-ma ca daca vand marfa eu nu voi mai putea sa onorez acel contract. Mentionez ca pe contract nu s-a specificat vreo clauza,dar este semnat si stampilat de ambele parti,dar nu legalizat Intrebarea mea este: Este valabil din punct de vedere legal contractul? E posibil sa fiu dat in judecata daca vand marfa catre alta societate?? Multumesc frumos!
Buna ziua tuturor!
Am o mare problema,anul trecut in luna iunie am facut ceva rusinos...ceva grav...am condus sub influenta bauturilor alcoolice,fiind depistat cu 0.66 in aerul expirat,si cu 1.50 in sange...permisul mi-a fost retinut pe loc,am primit o dovada fara drept de circulatie,iar peste doua saptamani o sa ma prezint la tribunal,am vorbit cu avocatul meu si mi-a spus ca sunt 25% sanse sa nu primesc cu suspendare,si apoi sa primesc permisul inapoi. Intrebarea mea este:
Chiar exista vreo portita in lege prin care sa scap de anuarea permisului,si sa il primesc inapoi?
Va multumesc din suflet,si astept raspunsuri !
Buna ziua,in data de 28 iunie 2014,am fost oprit de catre politia rutiera,fiind testat cu aparatul alcooltest,avand o alcoolemie de 0.66 mg/l in aerul expirat,apoi am fost condus la spital pentru probele biologice.Mentionez ca nu am fost la spital sa ma interesez cata alcoolemie am avut in sange. Mi s-a intocmit dosar penal.
Acum intrebarea mea este: Cand voi primi permisul inapoi? Cum trebuie sa procedez? mentionez ca nu am mai fost intr-o situatie de acest gen. Va multumesc!
Buna ziua,numele meu esti Alex,si as dori sa va intreb ceva in legatura cu recuperarea permisului de conducere.
In luna februarie 2014 am avut un accident soldat cu 4 victime,dar ranile au fost usoare,zgarieturi si cateva vanatai,si zilele de ingrijiri medicale au fost maxim 10.Mentionez ca eu am fost de vina,si mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile de la data incetarii valabilitatii acelei dovezi primite pe loc. Eu sunt din Braila,dar accidentul a avut loc pe raza judetului Buzau. Intrebarea mea este:
-cum imi iau permisul inapoi desi victimele nu au avut cum sa depuna plangere deoarece s-a schimbat codul rutier si cel de procedura penala?
-trebuie sa astept vreo solutionare de la parchet?
Va astept raspunsurile.
Va multumesc din suflet!