avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate Mysty

Activitate Mysty

multumesc mult!
Multumesc!Ma interesa daca creste acest pret la RCA daca e a doua masina pe acelasi nume!
Buna ziua,
As dori sa stiu daca este un alt pret pt un RCA pt a doua masina inmatriculata pe acelasi nume.Va multumesc!
Buna ziua,
Avem urmatoarea situatie:cumnatul meu care e rezident in Anglia vrea sa ne ajute cumparandu-ne o masina pe numele lui acolo,sa faca asigurare,tot,am vrea sa stim care e legea(cat putem sa circulam cu ea in Romania)daca nu o inmatriculam si ce anume ne trebuie sa o putem conduce (procura,documente,etc).Multumesc!
Va multumesc mult!
Buna dimineata,am si eu urmatoarea problema.In urma legii privind amnistia fiscala,am depus si eu o cerere la asistenta sociala,pt ca mi-a fost calculata gresit indemnizatia de cresterea copilului si am primit de platit 650 ron (de care apropo am aflat intamplator,pt ca mi-au trimis informarea la o adresa gresita),am inceput sa platesc cate 100 ron pe luna,am achitat 300,pana a venit legea.Am depus cerere pt scutirea de cei 350ron ramasi si restituirea celor 300 achitati deja in data de 31.10.2014,am nr de inregistrare la cerere si mi-au zis sa astept ca nu au normele de aplicare a legii.In 26.11.2014,am primit un raspuns oficial(pe adresa corectata de mine de data aceasta),ca inca trebuie sa mai astept ca inca nu au normele.In 25.02.2015 am fost din nou la ei si am completat o alta cerere,tip de data aceasta si inca trebuia sa astept.Azi de la stiri am vazut ca legea nu mai este valabila,eu mai am sanse sa imi recuperez banii dati deja si sa nu-i mai plateasc pe restul si daca da cum ar trebui sa mai procedez pt ca sunt realmente terminata cu problema aceasta.Va multumesc anticipat!
Bună seara.As dori sa știu va rog,daca eu m-am întors la 1 an al fetei mele la munca si acum la 1 an si 9 luni a trebuit sa plec de la locul de munca si pana găsesc altceva o sa mi se retina automat stimulentele de reinsertie sau trebuie sa mai duc eu sa anunț undeva?Sau daca o încaseze pana face fata mea 2 ani când și Cum o sa mi se oprească banii?