Da am cerut si raspunsul a fost ca ,, suma de plata nu a scazut ,,. Am facut contestatie la executarea silita , si a ramas sa se stabilesca taxa de timbru.
Am fost data in judecata de catre banca C pt neplata rate , am fost judecata si executata de catre un executor judecatoresc ( mi se opreste din salariu de 4 ani),astazi am primit de la banca C si de la firma de recuperari K o notificare de cesiune creante prin care sunt instintata ca banca a vandut creanta catre firma de recuperari , nelamuririle mele sunt : 1.executorul care imi oprea din salariu o sa-mi mai opresca ,sau trebuie sa ma dea si firma de recuperari in judecata ca sa mi se faca oprire,2.desi am fost executata timp de 4 ani sumele sunt aceleasi ,ce pot face ?
Sunt salariata MAI ,in urma cu 2 ani am facut doua abonamente la Telekom prin intermediul unei ,,asociatii sportive(un fel de sindicat deoarece personalul MAI nu are voie sindicat),cei 2 ani de contract au expirat de 3 luni dar liderul de sindicat ma duce cu vorba si nu imi inchide abonamentele,ce pot face deoarece liderul de sindicat si celelalte persoane din conducere sunt sefii mei directi la care ma subordonez si deja au inceput sa ma ameninte si sa faca tot felul de abuzuri ca sa nu ai mai deranjez cu rezilierea abonamentelor .La Telekom mi sa spus ca doar liderul de sindicat poate sa imi inchida abonamentele . :(
Salut ,daca nu am postat unde trebuie va rog sa inchideti topicul sau sa l mutati :worthy: .Acum 1an si 4 luni am facut un abonamet de date la Cosmote si am primit un router.Mi sa stricat si am fost la Germanos pentru reparatie in garantie ,mi a fost inapoiat dupa 3 zile cu o foaie pe care scria ca nu mai poate fi reparat si ca trebuie schimbat,abonamentul a fost colectiv pe numele unei asociatii sportive ;de la Germanos mi au spus sa iau legatura cu liderul de sindicat acesta la randul lui sa ia legatura cu Reprezentantul Direct (agentul care a facut contractul cu asociatia sportiva) sa mi fie schimbat aparatul .De 5 luni incearca sa ia legatura (telefonic,mail) dar nu poate.Am facut o plangere telefonic si am primit un nr de inregistrare de cate ori sun la relatii cu clienti mi se spune ca problema mea e in curs de solutionare,la OPC mi au spus ca eu nu pot face plagere ,trebuie sa faca liderul de sindicat, acesta nu vrea sa faca pentru ca nu vrea sa se puna rau cu liderul de sindicat central, nu vrea nici sa imi dea copie dupa contractul colectiv.Ce optiuni am ?
Salut !! Am si eu urmatoarea problema si poate ma puteti ajuta : ambi bunici din partea tatalui meu au decedat acum 45 ani,acestia au avut 6 copii(acum mai sunt doar 2 in viata);nu sa facut succesiune;dupa revolutie sa emis pe numele bunicului un titlu de proprietate pentru suprafata de 10 ha ,toti mostenitori au cazut de acord ca terenul sa fie lucrat de tatal meu si asa sa si intimplat pana acum 10 ani cand ambi mei parinti au decedat;de atunci terenul a fost lucrat de catre 2 persoane,acestia nu au cerut acordul nimanui pentru a lucra terenul si au luat subventie de la APIA ;acum 2 ani unul din unchi mei le a cerut sa nu mai lucreze terenul pentru al da in arenda dar acestia refuza;unchi mei locuiesc in constanta si nu se pot deplasa, terenul e in calarasi eu am locuit in brasov iar anul acesta m am mutat in ialomita;am fost la politia din comuna pentru a face plangere ca nu vor sa elibereze terenul ,si mi sa spus ca nu am nici un drept pentru ca eu nu sunt proprietar si nici unchi mei pentru a lua masuri trebuie sa se faca succesiunea.1.Politistul ma minte ? 2.Sucesiunea trebuie sa se faca in judetul calarasi (aici au murit bunici) sau se poate face si in constanta(nu este de impartit decat terenul)3.Dupa succesiune trebuie sa se faca si intabularea terenului pentru a depune plangere ?4.Se poate face plangere in constanta sau trebuie ca mostenitorul sa mearga in comuna ?