Va rog sa imi spuneti daca un agent de asigurare pensionar sau salariat la alt angajator si care are un contract de colaborare cu un broker cu optiunea de a i se retine impozitele in totalitete la sursa pentru comisioanele realizate are vreo noua obligatie conform codului fiscal nou introdus
Am luat cu copy paste art 5 din lege:
"În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi se emit normele metodologice de aplicare, care se aprobă prin ordin comun al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice şi al ministrului finanţelor publice."
Legea a fost publicata in septembrie, a intrat in vigoare la 1 octombrie deci la 1 noiembrie trebuia sa avem norme.
Aveti vreo informatie utila sau tot Google e speranta unei informari corecte?
Cat de adevarata e stirea ca executorii vor putea actiona fara a avea sentinta judecatoreasca pentru executarea silita.
Din cate stiam eu executorii sunt intr-un fel in subordinea instantelor
Daca e adevarat sa vezi abuzuri pentru procentul executorului
si pensia pentru cei cu sida se incadreaza? e pensie de handicap sau de boala? informatia provine de la stirea ca o persoana bolnava de sida nu a primit credit si institutia bancara a fost amendata. Motivul invocat de banca a fost boala si riscul de a nu putea executa silit creditul.