Va rog sa mi spuneti daca dupa terminarea expertizelor ( casa si teren ) , instanta va cere o suplimentare a taxelor de timbru p valoare . Eu am depus o suma la inceput odata cu chemarea in judecata . Piritii au depus si ei o suma oarecare . Se cere suplimentarea acesteia ?
Da. Acum din experienta dumneavoastra , in cazul in care cerem ca viitoarele sulte sa fie stinse in natura , adica prin atribuirea unei cote de teren din partea celui care datoreaza sulta catre cel care trebuie sa prineasca , in general este acceptata de catre instanta la cererea noastra ?
Am cumparat 1/3 cota de la un pirit . Acesta are dreptul la despagubiri in urma lispei de folosinta . Acum dupa ce eu am cumparat , cine are dreptul sa ceara pe ultimii tri ani ? Eu ca si cumparator , sau cel care a fost proprietar ?
Am inteles , numai ca expertul in cazul nostru a facut o repartizare a camerelor in funcie de valoare . In acet caz unuia dintre parti i a revenit o camera si un beci iar altuia 4 camere . Cum vedeti aceasta situatie ?