avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters323364

Activitate ContSters323364

Răspuns la discuția TAXA DE TIMBRU
va multumesc
Discuție TAXA DE TIMBRU
Va rog sa mi spuneti daca dupa terminarea expertizelor ( casa si teren ) , instanta va cere o suplimentare a taxelor de timbru p valoare . Eu am depus o suma la inceput odata cu chemarea in judecata . Piritii au depus si ei o suma oarecare . Se cere suplimentarea acesteia ?
Răspuns la discuția DREPTUL ASUPRA CREANTEI
multumesc
Răspuns la discuția DREPTUL ASUPRA CREANTEI
multumesc
Da. Acum din experienta dumneavoastra , in cazul in care cerem ca viitoarele sulte sa fie stinse in natura , adica prin atribuirea unei cote de teren din partea celui care datoreaza sulta catre cel care trebuie sa prineasca , in general este acceptata de catre instanta la cererea noastra ?
Răspuns la discuția DREPTUL ASUPRA CREANTEI
va multumesc
Am cumparat 1/3 cota de la un pirit . Acesta are dreptul la despagubiri in urma lispei de folosinta . Acum dupa ce eu am cumparat , cine are dreptul sa ceara pe ultimii tri ani ? Eu ca si cumparator , sau cel care a fost proprietar ?
am inteles multumesc
Răspuns la discuția Lotizare - preferintele partilor
ok
Am inteles , numai ca expertul in cazul nostru a facut o repartizare a camerelor in funcie de valoare . In acet caz unuia dintre parti i a revenit o camera si un beci iar altuia 4 camere . Cum vedeti aceasta situatie ?