avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TAXA DE TIMBRU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TAXA DE TIMBRU

Va rog sa mi spuneti daca dupa terminarea expertizelor ( casa si teren ) , instanta va cere o suplimentare a taxelor de timbru p valoare . Eu am depus o suma la inceput odata cu chemarea in judecata . Piritii au depus si ei o suma oarecare . Se cere suplimentarea acesteia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters323364 , utilizator 06:51, 18 Iunie 2014
DA, daca valoarea din Raportul de expertiza este mai mare decat cea presupusa de Dv s.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare taxa de timbru prietenulomului prietenulomului S-a platit o taxa de timbru aproximativa . Acum dupa expertize - teren si casa - se va plati la intreaga valoare . Intrebarea este : se cumuleaza suma ce a ... (vezi toată discuția)
Citatie zamfir costel zamfir costel buna ziua,poate ma poate ajuta cineva,nu inteleg despre ce e vorba into citatie data de tribunal,in citatie spunedespre o persoana care este chemata in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters326883 ContSters326883 Daca pierd un proces civil iar piritul a avut scutire 100% la taxe de timbru etc , eu am sa platesc cheltuieli de judecata , sau nu ? (vezi toată discuția)