Buna ziua.Am o intrebare la Dvs.Trebuie sa.mi platesc impozitul la primarie si este o suma frumusica,Intrebarea este daca pot sa donez aceeasi suma si sa fiu scutit de plata de taxe si impozite la primarie.multumesc.
Buna ziua..am o intrebare si va rog sa ma ajutati:pe 23 iul am cununia civila,cum se calculeaza cele 5 zile, lucratoare sau de la data cand am facut cununia civila?sotia este cadru medical iar de la personal a pus.o sa faca cererea pt cele 5 zile cu data de 23 iulie lucreaza 5 zile sapt a cate 8 ore..multumesc
buna seara!!sa nu va plictisesc intru direct in subiect...suntem 3 frati,doi dintre frati au cedat dreptul lor dintr-o mostenire unei matusi,unul dintre frati este bolnav psihic si nu a fost chemat la notar,nu a fost trecut in actele de mostenire si totusi matusa si-a facut titlu pe mostenirea respectiva... intrebare? fratele bolnav prin imputernicire sau tutela prin altcineva poate anula actul de mostenire al matusi prin instanta??multumesc anticipat!!
..buna seara..am si eu o intrebare..am un frate bolnav psihic,[schizofrenie]pot deschide un proces in numele lui [este vb de o mostenire din care a fost exclus]daca imi face procura prin notariat??multumesc din suflet...!!