avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 5 zile pt casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

5 zile pt casatorie

Buna ziua..am o intrebare si va rog sa ma ajutati:pe 23 iul am cununia civila,cum se calculeaza cele 5 zile, lucratoare sau de la data cand am facut cununia civila?sotia este cadru medical iar de la personal a pus.o sa faca cererea pt cele 5 zile cu data de 23 iulie lucreaza 5 zile sapt a cate 8 ore..multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 21 Iulie 2016
Se va calcula de la data de 23 iulie si sunt zile calendaristice , nu lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tr. de 45 zile prev. de c.proc. fisc. e pe zile calendaristice sau lucratoare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa ma lamureasca: Conf. art. 70 din Ordonanta 90 din 2003 (Codul de procedura fiscala), cererile depuse de ... (vezi toată discuția)
Cununia civila, certificat prenuptial AndreeaVlas AndreeaVlas Buna seara! as dori sa va intreb in cazul in care expira termenul maxim de14 zile pt certificatul prenuptial, putem face un altul?de exemplu depunem actele pe ... (vezi toată discuția)
Co norma partiala v_florina v_florina Buna ziua, Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)