Buna seara.
Lamuriti-ma va rog sub ce forma poate primi copilul meu o donatie de la bunici fara ca cineva din fratii mei sa poata vreodata sa atace actul.?Exista asa ceva?Trebuie un act notarial la care sa participe ambii bunici?
De asemeni,daca parintii au popriri pe conturi cum pot dispune ei de banii copilului pentru a-i cumpara ceva ?Copilul are 10 ani...
Multumesc anticipat.
Buna ziua din nou..
Va rog sa ma lamuriti cu ce fel de avocat trebuie sa iau legatura in cazul in care banca,pentru a-si recupera datoria de la mine,executa atat suma din contractul unei linii de credit cat si cecul avalizat pe care l-am semnat in alb pentru a garanta acel credit?!
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns...totusi, care este cel mai negru scenariu pentru mine?
Buna ziua.
Va rog un raspuns pentru situatia mea.Am aflat ca s-a dispus la cererea IPJ inceperea urmaririi penale impotriva mea pentru ca nu am reusit sa mai platesc 8 cecuri catre un furnizor in valoare de 20000 lei,care s-a aliat cu altul caruia trebuia sa ii platesc un cec de 5000lei.Cecurile sunt emise in zile diferita (plateam la 7 zile),sunt semnate de mine dar scrise de angajata lui.Mentionez ca nu am semnat nici un contract cu el si ca lucram la 7 zile cu el de mai bine de un an.Ce inseamna urmarirea penala,ce se poate intampla si ce pot face?
Va multumesc anticipat?
Cam asa ceva...eu tot cred ca e un abuz;normal ar fi sa aiba proces el,A.N.A.F-UL sa isi ia banii de la el,nu sa vina la mine...eu am 22 angajati,sunt cu taxele la zi,ce treaba are statul cu conventiile mele cu colaboratorii...cred ca am sa dau in judecata ANAF-ul
Puteti intra mai mult in detalii?In ce baza vin ei la mine atata timp cat el e in aer cu toate(bani
lipsa in casa nejustificabili,achizitii intracomunitare cu jonglerii de t.v.a)? Cum e posibil sa vina ei la mine daca nu au incercat sa isi sccoata banii de la el?
Asta inseamna ca el nu isi mai plateste si eu trebuie sa ii platesc datoriile?Eu aveam o inteleger cu el sa ii platesc datoriile incepand cu ianuarie anul viitor
Buna ziua,
Va rog cateva indrumari..
Ce pot face daca mi-a venit o infiintare de poprire de la A.N.A.F de la o datorie pe care o am la un colaborator,? Mentionez ca si el are poprire,pe bunuri,dar au venit la mine fara a rezolva situatia cu el (nu i-au executat masina,bunurile firmei sau bunurile
personale,in contul 542 are f multi bani,banii din registrul de casa lipsesc,etc).Deci au voie sa faca asa ceva?Am senzatia ca s-au sarit niste pasi,poate datorita unor relatii pe care el le are si vreau sa stiu cum trebuie sa actionez?
Multumesc.
Buna seara,
Va rog un pic de asistenta.Ce fel de contract as putea sa fac unui sofer care pleaca la drum cu bani cash si s-ar putea sa nu se mai intoarca?Ce ar trebui sa contina contractul sa pot sa il dau in judecata daca pleaca cu tot cu bani?Ce acte sa ii fac atunci cand iipredau banii?In plus am o datorie la fratele lui,cu facturi,ne-am inteles verbal ca ii dau in iarna dar acum ii vrea?Mi-e frica ca va pleca si cu masina fratele lui.Va rog raspuns si eventual unde gasesc un anumit tip de contract sa pot recupera ceva?Multumesc!