avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate cosmycata

Activitate cosmycata

Răspuns la discuția Contract cu uzufruct
stiu k are dreptul.akum stam impreuna toti in apartament.dar ea ne poate da pe noi afara si sa ramana singura?
buna ziua.avem un contract de vanzare cumparare cu uz fruct cu o femeie.ar putea sa ne dea afara din apartament?e cam dificil si ne ameninta k ea s a interesat si ne scoate afara.se poate asa ceva?multumesc
Răspuns la discuția Contract tv
dar totusi pt prelungire nu trebuie o semnatura ceva cum k sunt de acord sa continui ink doi ani?se ia dupa ce vb la telefon.
Discuție Contract tv
buna ziua.as vea o intrebare.avem contract cu telekom de catia ani.akum am aflat k ei ne au prelungit abonamentul pe doi ani si nu putem renunta.intrebarea mea e se poate sa prelungeasca fara k noi sa semnam.ei au zis k am vb anul trecut cu un coleg de al lor si ne a intrebat dak continuam cu ei si noi am zis k da.oricum noi knd am vb mai aveam vreo 6 luni de contract.si in decembrie anul trecut ne au prelungit automat fara k noi sa mai stim ceva.ar fi ceva de facut?multumesc
Discuție uzfruct
buna ziua.avem un apartament primit de la o matusa cu contract vanzare cumparare cu uz fruct.stam toti impreuna si am vrea sa cumparam un alt apartament mai mare in care sa ne mutam toti.intrebarea mea e putem sa dam in chirie acest apartament?ne trebuie cumva acordul ei?multumesc
buna ziua.am facut un contract cu o firma de geamuri termopane.trebuiau sa vina in 15 zile lucratoare sa ne monteze geamurile.au trecut deja 12 zile in plus.ne au amanat de vreo 4 ori si in final au zis k vin azi.dar nimeni nimik.imi puteti sp va rog ce am putea face?avem si un copil de 5 luni si deja stam de aproape 2 luni cu casa intoarsa k ei nu au bunul simt sa vina
Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare
pai noi am vrea sa facem un schimb cu un apartament mai mare si akolo sa o ducem si pe ea.
avem un contract de vanazre cumparare cu uz fruct cu o matusa.as vrea sa va intreb daca o sa putem sa vindem apartamentul sau sa facem un schim.si in acel apartament sa o ducem si pe doamna